Δίκασε ο Γεράσιμος Γεννατάς για την νυχτερινή ζωή: «Τα μπουζούκια είναι παραπολιτισμός, είναι ντροπή να υπάρχουν αυτοί οι χώροι»

Στην κάμερα της εκπομπή «Γεια σου» μίλησε ο ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου».

Γεράσιμος Γεννατάς: Όσα αποκάλυψε

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Μου άφησε μια ωραία ρετσινιά, μου προσέφερε γενναιόδωρα αυτή την αναγνωρισιμότητα που χρειάζεται στη δουλειά μας. Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει, ποτέ δεν δούλεψα τη δημοσιότητά μου. Είμαι η ντροπή του Instagram».

Για την σύγχρονη μουσική και τα μπουζούκια ο Γεράσιμος Γεννατάς είπε: «Με πειράζει που δεν έχουμε ωραία λαϊκή μουσική. Το μόνο που κάνουν τα σύγχρονα τραγούδια είναι προπόνηση εγωισμού, δεν είναι τραγούδια αυτά. Αν ακούσεις τι λένε, λες “πώς επιτρέπεται να βγαίνουν αυτά τα πράγματα στον αέρα;”. Τα μπουζούκια είναι παραπολιτισμός, πηγαίνουν εκεί για να κάνουν επίδειξη. Είναι ντροπή να υπάρχουν αυτοί οι χώροι».

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί για τον ίδιο ανά διαστήματα, δήλωσε: «Είναι κιτρινισμός να ασχολείται κανείς με το αν έχω λεφτά ή όχι. Αυτό είναι που μας τρώει, το κουτσομπολιό».

Τέλος, εμφανώς συγκινημένος αναφέρθηκε στην τραγωδία στα Τέμπη και είπε πως «δεν γίνεται να μιλάμε έτσι για αυτούς τους ανθρώπους. Δεν γίνεται να περάσει τόσο εύκολα αυτό, αλλά δυστυχώς θα περάσει».

Related posts

«Κάγκελο» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Παικταράς του Εκατομμυριούχου έχασε μέσα από τα χέρια του 30.000€!

Σοκάρει η Σοφία Βόσσου: «Ο γιατρός μου είπε πως πεθαίνω, ήμουν 37 κιλά»

Ξαφνικά «χιόνια» στο ΜEGA: Έπεσε… μαύρο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων!