Δίπλα του σαν φύλακας άγγελος: Ο γιατρός που δίνει τη μάχη στο πλευρό του 20χρονου Γεράσιμου

Στην ΜΕΘ του νοσοκομείου νοσηλεύεται εδώ και 17 ημέρες ο 20χρονος Γεράσιμος από τον Βόλο, ο φοιτητής του ΑΠΘ που επέβαινε στο πρώτο βαγόνι το βράδυ του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος, που σημειώθηκε στα Τέμπη.

Τι αναφέρει ο γιατρός του 20χρονου Γεράσιμου

Όπως αναφέρει ο κ. Γιαννόπουλο, ο εντατικολόγος γιατρός Απόστολος Κομνός και όλη η επιστημονική του ομάδα, έχει «πέσει» πάνω από τον Γεράσιμο, που θεωρείται βαρύ και ο ίδιος μαζί με όλη την επιστημονική ομάδα του δίνουν τεράστια μάχη για να τον κρατήσουν στην ζωή.

Από τη μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, ο Γεράσιμος εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο και για το λόγο αυτό, γλύτωσε την έκρηξη και τη φωτιά που ακολούθησε. Ωστόσο, η πρόσκρουση στο έδαφος του προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, για τα οποία οι γιατροί τον έχουν υποβάλει μέχρι σήμερα σε δύο χειρουργεία.

Ο 20χρονος εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ, σύμφωνα με τον κ. Γιαννακόπουλο και έχει 50-50 τις πιθανότητες να τα καταφέρει.

Όμως όσο περνούν οι μέρες οι πιθανότητες είναι όλο και περισσότερο υπέρ του.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπως ενημερώνει ο κ. Γιαννακόπουλος, νοσηλεύονται δύο ακόμα τραυματίες των Τεμπών, για δύο νέοι άνθρωποι 36 και 21 ετών.

Το ένα περιστατικό έχει αποσωληνωθεί, και το δεύτερο με την κρανιοεγκεφαλική κάκωση δίνει αισιόδοξα μηνύματα.

Related posts

Ανησυχία στη Λαμία: Τι ήταν τα δύο δυνατά «μπαμ» που ακούστηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου;

Ξεσπάει ο Αχιλλέας Μπέος: “Ειναι σαν να μου την έστησαν – Τα έχω βρει με τους κατοίκους” διαμηνύει σε κάθε τόνο

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Η τελευταία ανάρτηση της 50χρονης πριν «φύγει» μπροστά στα μάτια της κόρης της – «Δύσκολο να παραιτηθείς…»