Δεν άντεξε άλλο, «σπάραξε» η Δανάη Μπάρκα: «Τον πήρα τηλέφωνο και πλάνταξα…» (video)

Μεγάλη είναι η αγάπη που έχει η Δανάη Μπάρκα για τον δεύτερο πατέρα της, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος την Πέμπτη 24/3 στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω. Ο αγαπημένος ηθοποιός έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που μίλησαν για τον ηθοποιό ήταν και η παρουσιάστρια, ένα από τα πολύ αγαπημένα πρόσωπα του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, αφού για χρόνια ζούσαν στο ίδιο σπίτι και μεγάλωσαν μαζί.

Μεγάλη συγκίνηση από την Δανάη Μπάρκα

Την Παρασκευή 24/5, η ταλαντούχα παρουσιάστρια στο Πάμε Δανάη αποκάλυψε πως συγκινήθηκε ιδιαίτερα όσο παρακολουθούσε την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Δυστυχώς επειδή ήμουν σε δουλειά πρόλαβα από τη μέση και μετά αλλά ήταν τόσο συγκινητικοί οι άνθρωποι, που μίλησαν για τον Χρήστο που ακόμα και αν είναι η δική σου οικογένεια, όταν ακούς άλλους και μάλιστα ανθρώπους που αγαπάς και έχουν αποδείξει στον χρόνο τι είναι, σε πιάνει ένα ρίγος και πόσοι άνθρωποι μιλάνε για τον ίδιο… Από τη μέση και μετά τον πήρα τηλέφωνο face time και πλάνταξα», είπε η Δανάη Μπάρκα για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.


Related posts

Σοκάρει η Σελίν Ντιόν: Έπαιρνε τόσο Valium κάθε μέρα που θα μπορούσε να τη σκοτώσει

30 ώρες στη Κόλαση του Δάντη: Ο Τάσος Αρνιακός μόλις ανακοίνωσε το πιο ακραίο φαινόμενο για τον καιρό τις επόμενες ώρες!

42€ σουίτα με πρωινό σε τετράστερο: Αυτές είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές της Αλβανίας που την εκτόξευσαν τουριστικά