Άφησε μουστάκι, έγινε ίδιος με εκείνον: Αγνώριστος ο Χρήστος Μάστορας ως “Καζαντζίδης” στα γυρίσματα της ταινίας για τη ζωή του

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες με τον Χρήστο Μάστορα στον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη, για την ταινία «Υπάρχω», που θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 19 Δεκεμβρίου.

Αυτή την εβδομάδα, η νέα παραγωγή της Tanweer, βασισμένη στη ζωή του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη και πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα, ξεκίνησε τα γυρίσματά της.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος και το σενάριο η Κατερίνα Μπέη. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι Χρήστος Μάστορας, Κλέλια Ρένεση, Ασημένια Βουλιώτη, Αγορίτσα Οικονόμου, Δημήτρης Καπουράνης, Άννα Συμεωνίδου.

Το κεντρικό καστ συμπληρώνουν οι Γιώργος Καραμίχος, Νίκος Ψαρράς, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιάννης Εγγλέζος, Γιώργος Γάλλος, Μαρία Φιλίππου, Aλέξανδρος Μπουρδούμης, Διαμαντής Καραναστάσης και άλλοι.

Η ταινία «Υπάρχω» θα παρουσιάσει τη συγκινητική ιστορία ενός παιδιού μιας οικογένειας προσφύγων του Πόντου που κατάφερε να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει χάρη στο τεράστιο ταλέντο του και κόντρα σε κάθε κοινωνική και προσωπική δυσκολία. Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές, μεγάλες διαμάχες, δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του.

Πρόκειται για μία ταινία – αφιέρωμα σε έναν μεγάλο τραγουδιστή, που η φωνή του «μίλησε» στις καρδιές όλων των Ελλήνων, ανά τον κόσμο, τον Στέλιο Καζαντζίδη, για όσους τον αγάπησαν, και όσους θέλουν να τον γνωρίσουν.

Ο σκηνοθέτης Γιώργος Τσεμπερόπουλος αναφέρει σχετικά: «Σε αυτήν την ταινία θα προσπαθήσω να αγγίξω την ψυχή του ανθρώπου που με τα τραγούδια του μίλησε σε εκατομμύρια άλλες. Με τη δύναμη και τη μαγεία της φωνής του άνοιξαν όλες οι πόρτες για τον ίδιο και για τους γύρω του. Όμως η οικογένεια, οι έρωτες, οι διεκδικήσεις, η τεράστια απήχησή του, δεν άφηναν περιθώρια ευτυχίας για τον ίδιο. Στην ταινία βλέπουμε να γεννιούνται μερικά τραγούδια ορόσημα για τους Έλληνες, που ακόμα τα τραγουδάμε και τα χορεύουμε στις παρέες και τα γλέντια μας. Παράλληλα βλέπουμε τη χώρα να αναπτύσσεται και να μεταλλάσσεται, τον κόσμο να περνάει από τη φτώχεια σε μια καινούρια εποχή που ξεφεύγει χωρίς μέτρο, προσφέροντας μια ματιά στις αρχές της σημερινής μας εξέλιξης.

Κινηματογραφικά, η ταινία είναι κυρίως πάνω στους χαρακτήρες και την αλήθεια τους. Καθώς περνούν τα χρόνια, τα ντεκόρ και τα ρούχα αλλάζουν ραγδαία και χωρίς να τα περιγράφουμε, τα αισθανόμαστε να γεμίζουν αντικείμενα, νέα υλικά και χρώματα. Θα μπούμε σε χώρους και καταστάσεις που όλοι έχουμε δει στις κλασικές ασπρόμαυρες ταινίες, και θα κινηματογραφήσουμε με όλα τα μέσα του σήμερα τα παρασκήνια της γένεσης των πρώτων μεγάλων τραγουδιστών του ελληνικού σταρ-σύστεμ. Η μεγάλη πρόκληση του εγχειρήματος βέβαια, είναι να αγαπηθεί ξανά ο Στέλιος Καζαντζίδης σαν ήρωας της συγκεκριμένης ταινίας».

Το πρωί της Παρασκευής 24 Μαΐου, ο Χρήστος Μάστορας ανέβασε και ο ίδιος τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δίνοντας πληροφορίες για την επερχόμενη ταινία.

Related posts

Ημέρα του πατέρα: Τα social media πλημμύρισαν από αναρτήσεις και συγκινητικά λόγια

Οι 3 φύλακες της: Η Δούκισσα Νομικού μας συστήνει τους άνδρες της ζωής της σε μια τρυφερή αφιέρωση

Ανυπόμονος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Πειράζει που νιώθω πατέρας πριν γεννηθεί το μωρό μας;»