«Χρωστάω ένα haul με ολόσωμη φόρμα»: O Μητσοτάκης απάντησε στο TikTok σε νεαρό επιχειρηματία προκαλώντας την έκπληξή του

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζει να είναι fan της ροής του TikTok, χρησιμοποιώντας τη δημοφιλή πλατφόρμα της νεολαίας για να μεταφέρει το προεκλογικό μήνυμά του.

Τι ανέφερε στο video

Σε ένα νέο βίντεο στο TikTok ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιλέγει να απαντήσει στην ερώτηση ενός νεαρού επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον τομέα της ένδυσης στην ερώτηση «πώς θα τα καταφέρουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και οι νέοι από αύριο».

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για τα όσα έχει κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ σε σχέση με τις επιχειρήσεις στην προηγούμενη θητεία της, για τη μείωση της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών ενώ αναφέρθηκε και σε όσα προβλέπει το πρόγραμμα του κόμματός ενόψει των επερχόμενων εκλογών σημειώνοντας ότι στοχεύουν στην κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και στην περαιτέρω μείωση των ασφαλιστικών εισφορών.

Στο τέλος του TikTok, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον νεαρό επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον τομέα της ένδυσης, και με χιουμοριστική διάθεση είπε «χρωστάω ένα haul με ολόσωμη φόρμα αυτή τη φορά».

Δείτε το video

@kyriakosmitsotakis_ Πάτα εδώ @JUDAH CLUB ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Related posts

Θείο «δώρο» για Κέιτ Μίντλετον & Ουίλιαμ: Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα μετά από 3 παιδιά, όλο το παλάτι το γιορτάζει

Έκλεισε για πάντα την πόρτα η Κατερίνα Γερονικολού: «Είναι μπλέξιμο! Δε θέλω να ξανασυνεργαστούμε…»

Ραγίζει καρδιές η μάνα των Τεμπών: «Τασούλη μου, Αναστασία και Αναστασία, σήμερα θα γιορτάζατε»