Ξεσπούν οι συγγενείς της 19χρονης εγκύου: Καταγγελίες «φωτιά» των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ

Σε απόγνωση βρίσκονται οι συγγενείς της 19χρονης εγκύου στη Νέα Μάκρη, καθώς η πολύωρη καθυστέρηση ασθενοφόρου κόστισε τη ζωή της κοπέλας. Ο θείος της κοπέλας επισημαίνει ότι έγιναν απανωτές προσπάθειες να επικοινωνήσουν με το ΕΚΑΒ ενώ καταγγέλλει ότι εάν η 19χρονη που έφυγε από το σπίτι της ζωντανή είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο και όχι Κέντρο Υγείας πιθανόν να τα κατάφερνε.

Τι αναφέρουν οι συγγενείς

Ο ίδιος ξεσπά στην κάμερα διερωτώμενος εάν στην πρωτεύουσα της Ελλάδας το 2023 θα πρέπει να αποδεχτούμε ότι δεν υπάρχουν ασθενοφόρα και εύχεται να μην συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο.

«Δηλαδή θα πρέπει να έχει ο καθένας μας ένα γαϊδούρι για να πηγαίνει στο νοσοκομείο», λέει χαρακτηριστικά στον ANT1 και αναμένει απαντήσεις για τον θάνατο της ανιψιάς του. Ο ίδιος μάλιστα υποστηρίζει ότι το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε εν τέλει στο σπίτι της κοπέλας «είχε ξεμείνει από οξυγόνο».

Είπε ακόμη ότι κλήθηκε ταξί για τη μεταφορά της 19χρονης σε δομή υγείας αλλά ο οδηγός αρνήθηκε να την μεταφέρει όταν είδε σε ποια κατάσταση βρισκόταν το άτυχο κορίτσι.

Δείτε το video






Related posts

Με κλώσες παρομοιάζει τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Κοζάνης :«Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»

Η κληρονομιά της Ελλάδας σε μοναδικά κλικ: Εντυπωσιακές εικόνες από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας