Χώρισε στην εγκυμοσύνη, μεγαλώνει το παιδί με τη μαμά της: «Έκλαιγα πεσμένη στο πάτωμα», λέει η Μαρκέλλα Γιαννάτου

Καλεσμένη στο Τhe 2Night Show της Δευτέρας ήταν η Μαρκέλλα Γιαννάτου. Η πρώην σύντροφος του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου έκανε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μια αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της.

Όσα ανέφερε

Να θυμίσουμε πως τον Ιούνιο του 2023 η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κορίτσι. Λίγους μήνες νωρίτερα είχε γίνει γνωστός ο χωρισμός της από τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο με τον οποίο βρίσκονταν σε σχέση 14 χρόνια.

«Με το που μπήκα στον μήνα μου, είχα έτοιμη τη βαλίτσα έτσι κι αλλιώς. Επειδή κόλλησα Covid, έπαθα ένα πράγμα, νομίζω ότι λέγεται χολόσταση. Έφυγα ξαφνικά γιατί μιλούσα με μία φίλη μου και της είπα ότι έχω μία φαγούρα στα χέρια αργά τη νύχτα και μου είπε να πάρω τον μπαμπά μου, που είναι γυναικολόγος. Πήρα τον μπαμπά μου τα μεσάνυχτα και του είπα ότι με τρώνε τα χέρια μου. Μου είπε κλείσε και πάρε τον γυναικολόγο σου» θυμήθηκε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Και η Μαρκέλλα Γιαννάτου συνέχισε: «Οπότε έγινε ένα αγχωτικό πράγμα και λέω τι συμβαίνει τώρα; Τον πήρα και μου είπε έλα αύριο το πρωί με το βαλιτσάκι σου να το πάρουμε γιατί αυτό είναι επικίνδυνο. Πήγα και τελικά δεν πήραν το μωρό, αλλά εξαιτίας αυτού προγραμματίσαμε να γεννήσω».

Όταν έφυγα το μαιευτήριο και με το που έφτασα σπίτι με το μωρό έκλαψα όσο δεν είχα κλάψει σε όλη την εγκυμοσύνη και στη γέννα. Δεν ξέρω τι ήταν, έκλαιγα ένα 20λεπτο , είχα ξαπλώσει στο πάτωμα, ευτυχώς ήταν η μαμά μου και ένιωθα ασφάλεια».

Δείτε το βίντεο:


Related posts

Η Κατερίνα Ζαρίφη καθηλώνει: «Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί, να γίνω μαμά αγκαλιάς και όχι κοιλιάς»

Κατερίνα Στικούδη: «Κρίνουν γιατί έχω παντρευτεί αυτόν. Δεν δέχομαι από κανένα να μειώνει τον σύζυγό μου»

Ένα τσιγάρο για να πάρει μια ανάσα από τον μαραθώνιο: Ο 50χρονος που κάνει τον γύρο του διαδικτύου