Έφερε την άνοιξη νωρίτερα: Η Βάσω Λασκαράκη φόρεσε το παπούτσι που θα συζητηθεί & όλες ψάχνουν να το αγοράσουν

Τα τελευταία χρόνια έχουμε παρατηρήσει τόσο από τα street style looks όσο και από τον εαυτό μας πως δίνουμε προτεραιότητα στην άνεση μας, κάτι που αντανακλάται έντονα στην γκαρνταρόμπα μας όπως και στα είδη παπουτσιών που επιλέγουμε. Ειδικά τα παπούτσια παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πόσο άνετες θα είμαστε και πόσο θα αισθανόμαστε ο εαυτός μας λόγω της ευελιξίας κινήσεων που μας προσφέρεται.

Το παπούτσι που θα φοράνε όλες την άνοιξη

Ευτυχώς για όλες εμάς που αναζητάμε την άνεση τόσο στις πρωινές όσο και στις βραδινές εμφανίσεις μας, τα sneakers τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των εμφανίσεων μας σε κάθε περίσταση. Μπορούμε να τα φορέσουμε casual με φόρμες ή leggings, με φορέματα, φούστες, παντελόνες και κάθε είδος παντελονιού.

Από την στιγμή που τα sneakers προτάθηκαν ως το “new hot thing” όλες μας έχουμε εκμεταλλευτεί αυτό το casual fashion revolution προς το συμφέρον μας καθώς τα αγαπημένα μας sneakers έχουν τη δυνατότητα να μας παρέχουν άνεση και ευελιξία σε κάθε περίσταση όπως και ένα ιδιαίτερο στιλ.

Την εποχή της άνοιξης επιλέγουμε ακόμα συχνότερα τα sneakers καθώς συμβαδίζουν απόλυτα με την εποχή ενώ ταιριάζουν ιδανικά με τα περισσότερα κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας μας. Τα sneakers σε λευκό χρώμα είναι αυτά τα οποία προτιμώνται περισσότερο τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι καθώς αναδεικνύουν τα looks της εκάστοτε εποχής προσφέροντας μας ταυτόχρονα στιλιστική ευελιξία και φινέτσα.

Το ζευγάρι που θα επιλέξουμε στις περισσότερες ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις μας φόρεσε η Βάσω Λασκαράκη σε πρόσφατη εμφάνιση της. Συγκεκριμένα, η Βάσω Λασκαράκη για την πρωινή βόλτα της επέλεξε να φορέσει ένα maxi παλτό σε camel τόνο το οποίο συνδύασε αρμονικά με τζιν παντελόνι σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση. Το outfit της ολοκλήρωσε με λευκά sneakers.

Δείτε την εμφάνιση της

Related posts

“Πώς τα προλαβαίνεις όλα;” Η Δούκισσα μας δείχνει τα ταπεράκια των παιδιών για το σχολείο και αποθεώνεται

«Ήταν ανοιχτά ομοφυλόφιλος»Το αποκάλυψε η Ράνια Σχίζα 20 χρόνια μετά τις “Σαββατογεννημένες”

“Δεν ήξερα τι να πω στα παιδιά μου” Κόλαφος ο Γρηγόρης Γκουντάρας για “το” Μπάμπι της Eurovision