«Χείμαρρος» για τον Μάρκο Σεφερλή: «Του στάθηκε όταν ήταν πιο κάτω και από την λάσπη» (video)

Για την λήξη της συνεργασίας του Μάρκου Σεφερλή με τον Γιάννη Καπετάνιο μίλησε στην κάμερα της «Super Katerina» ο Θοδωρής Ρωμανίδης τονίζοντας πως ο Μάρκος Σεφερλής έχει σταθεί πολύ στον Γιάννη Καπετάνιο όταν περνούσε δύσκολες στιγμές, ενώ αναγνωρίζει ότι η απόφαση του δεύτερου να παύσει τη συνεργασία τους είναι απόλυτα λογικά ύστερα από 20 χρόνια κοινής πορείας.

Θοδωρής Ρωμανίδης: «Ο Μάρκος του στάθηκε πολύ όταν ήταν κάτω από τη λάσπη»

«Είναι πάρα πολύ λογικό να σταματήσει την συνεργασία (σ.σ. ο Γιάννης Καπετάνιος) μετά από 20 χρόνια και αφού πήρε τη σύνταξη του. Είπε κι αυτός λίγο να αλλάξει ρότα. Εγώ σταμάτησα τη δική μου συνεργασία, γιατί δεν άντεχα άλλο. Εμείς για να κάνουμε αυτή την τετράωρη παράσταση, καταλαβαίνετε πόση ώρα πριν πάμε στο θέατρο και πόση ώρα μετά φεύγουμε. Κάποια στιγμή λοιπόν οι αντοχές λιγοστεύουν, είναι ανθρώπινο.

Εμένα λιγόστεψαν οι αντοχές, ο Γιάννης περίμενε και τη σύνταξη του. Ο Γιάννης εξάλλου είναι γνωστό ότι στο όνομα του Μάρκου (σ.σ. Σεφερλή) πίνει νερό. Τον βοήθησε πάρα πολύ σε κάποιες προσωπικές του στιγμές και αυτό ο Γιάννης δεν το ξέχναγε ποτέ. Του στάθηκε δηλαδή κάποια στιγμή που ήταν πιο κάτω και από τη λάσπη. Οι συνεργασίες σταματάνε, βρε παιδιά. Όπως βλέπετε, δεν σταμάτησε και κάτι άσχημα. Δεν κατέληξαν στα δικαστήρια, δεν έγινε κάτι δηλαδή. Και ο Μάρκος θα είναι στεναχωρημένος, γιατί ήταν δεμένοι με τον Γιάννη, είχαν δέσει και έκαναν όλα αυτά που έκαναν. Είμαστε οικογένειες, οι οποίες κάποια στιγμή λίγο χάνονται, ξαναβρίσκονται και γίνονται τα πάντα».

Related posts

Θείο «δώρο» για Κέιτ Μίντλετον & Ουίλιαμ: Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα μετά από 3 παιδιά, όλο το παλάτι το γιορτάζει

Έκλεισε για πάντα την πόρτα η Κατερίνα Γερονικολού: «Είναι μπλέξιμο! Δε θέλω να ξανασυνεργαστούμε…»

Ραγίζει καρδιές η μάνα των Τεμπών: «Τασούλη μου, Αναστασία και Αναστασία, σήμερα θα γιορτάζατε»