«Γεια σου Νικόλα ναυαρχούκο»: Ο Νίκος Ευαγγελάτος ανέβηκε στην φρεγάτα «Ύδρα» και άφησε άλαλο το Twitter (video)

Ο Νίκος Ευαγγελάτος εκτός από ένας δυναμικός δημοσιογράφος στον τομέα της ενημέρωσης, έχει αναδειχθεί και ο πρώτος στα γραφικά στην ελληνική τηλεόραση.

Ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος δεν έχει αφήσει γεγονός που να μην αναπαραστήσει με γραφικά και να γίνει αμέσως viral στα socila media, όπως με το χθεσινό συμβάν ξυλοδαρμού εντός της Βουλής ανάμεσα στον ανεξάρτητο βουλευτή των Κωνσταντίνο Φλώρο και τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο.

Σήμερα, 25/4 ο Νίκος Ευαγγελάτος επέστρεψε δυναμικά στα γραφικά με την αναπαράσταση της φρεγάτας Ύδρας η οποία νωρίς το πρωί της Τετάρτης κατέρριψε UAV στον Κόλπο του Άντεν.

Συγκεκριμένα, η φρεγάτα Ύδρα έβαλλε με πυροβόλο κατά δύο μη επανδρωμένων αεροχημάτων (UAVs) στον Κόλπο του Άντεν προκειμένου να προστατεύσει εμπορικό πλοίο που ήταν στην περιοχή.

Με την βοήθεια των γραφικών του ο Νίκος Ευαγγελάτος ανέβηκε στην φρεγάτα «Ύδρα» για να παρουσιάσει την είδηση που έχει απασχολήσει από το πρωί στα μέσα ενημέρωσης και το Twitter έσπευσε να σχολιάσει, πάντα με χιούμορ.

Related posts

“Ποιος σε ντύνει;”: Ο Βασίλης Μπισμπίκης εμφανίστηκε έτσι στη Μύκονο & προκάλεσε δεκάδες αντιδράσεις

«Με τόσα φίλτρα θα εξαφανιστείς»: Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την νέα εμφάνιση της Μαρίνα Πατούλη

Ερωτευμένοι εδώ και 32 χρόνια: Αυτός είναι ο άγνωστος σύζυγος της Μάρα Ζαχαρέα που δεν έχουμε δει ποτέ