Χαρούμενοι όλοι οι Έλληνες: Κάνει τη μεγάλη έκπλnξη ο Γιώργος Καπουτζίδης – Η στροφń στην καριέρα του που δεν περiμενε κανεiς

Έκανε το νέο βήμα στη ζωή του ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιώργος Καπουτζίδης, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την υποκριτική.

Μέσω της πλατφόρμας isyriza μπορούν από χθες να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, όσοι το επιθυμούν, για να θέσουν υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές. Η διαδικασία είναι προσωπική επιλογή του Στέφανου Κασσελάκη με γνώμονα τη διαύγεια, αλλά η Πολιτική Γραμματεία θα καθορίσει τις λεπτομέρειες της διαδικασίας και αμέσως μετά θα γίνει εσωτερικό «δημοψήφισμα» για όσους τελικά θα πάρουν το χρίσμα.

Η στροφή στην καριέρα που κάνει ο Γιώργος Καπουτζίδης

Κατ’ επανάληψη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει αναφερθεί στην ανανέωση της ευρωομάδας με νέα φρέσκα πρόσωπα, άρα ουδείς είναι σίγουρος, πλην των νυν ευρωβουλευτών: ο Κώστας Αρβανίτης και η Έλενα Κουντουρά, μιας και ο Κασσελάκης έχει τονίσει ότι δικαιωματικά αυτά τα δύο στελέχη θα είναι και πάλι στο ευρωψηφοδέλτιο. Ωστόσο, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκλέξει μόνο δυο ή τρεις έδρες, είναι άγνωστο αν θα να εκλεγούν. Αντιθέτως μεγάλες πιθανότητες να εκλεγεί και μάλιστα πρώτος έχει ο Νικόλας Φαραντούρης, τον οποίο ο Κασσελάκης θέλει να στηρίξει για να έχει σοβαρή παρουσία το κόμμα του στην ευρωβουλή. Ακούγεται επίσης το όνομα της Διάνας Βουτυράκου.

Ερωτήματα είναι ο ξάδελφος του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργος Τσίπρας, ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Κουρουµπλής και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο πρώην μπασκετμπολίστας – και παρολίγον υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων –Νίκος Παππάς.

Και, η έκπληξη… ο Γιώργος Καπουτζίδης! Ο –πολυτάλαντος, όχι μόνο ηθοποιός– έχει όχι μόνο υψηλή αναγνωρισιμότητα, αλλά και κοινωνική αποδοχή. Δεν είναι λίγοι μάλιστα στον ΣΥΡΙΖΑ που ποντάρουν ότι θα βγει και πρώτος σε ψήφους…

Δείτε το βίντεο

Related posts

«Κόλαφος» η Ρούλα Ρέβη: «Κάνουν σχόλια για χασμουρητά και κανένα για τον πόλεμο»

Περήφανη μαμά η Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Τα παιδιά μου εργάζονται στην παράσταση, ο ένας ταξιθέτης και ο άλλος στην υποδοχή»

«Θα μπούμε μέσα και θα πάρουμε ό,τι θέλουμε» – Η απάντηση της πρώην συζύγου του Λύτρα στην Πολυζωγοπούλου