Αυστηρή μαμά η Βασιλική Μιλλούση: «Στο σπίτι δεν τηγανίζουμε και δεν μπαίνει σοκολάτα, ξεκίνησαν τα πάρτι και χαλάνε τα παιδιά»

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Happy Day» βρέθηκε η Βασιλική Μιλλούση, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο αυστηρό πρόγραμμα διατροφής που ακολουθάει στο σπίτι όλη η οικογένεια.

Η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, αφού μίλησε για τη δραστηριότητά της ως Αντιπεριφεριάρχης Αθλητισμού δίπλα στον Νίκο Χαρδαλιά, πέρασε σε πιο προσωπικές εξομολογήσεις, μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές του αθλητισμού αλλά και τις κόρες που απέκτησαν με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Όσα ανέφερε

«Δε θα άλλαζα τίποτα. Κάθε μέρα ήταν ένα μάθημα που στο τέλος σε κάνει τον άνθρωπο που είσαι. Οι επιτυχίες, οι αποτυχίες, οι δυσκολίες και οι θυσίες, δε θα άλλαζα τίποτα», είπε για την πορεία της στον αθλητισμό η Βασιλική Μιλλούση.

«Το μόνο που θα δούλευα περισσότερο είναι τον εαυτό μου και τη διαχείριση πολλών πραγμάτων», πρόσθεσε η Βασιλική Μιλλούση.

Για το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθούν στο σπίτι με τις κόρες της, είπε η αθλήτρια: «Δεν τηγανίζουμε στο σπίτι, τρώμε πολύ υγιεινά στο σπίτι και το έχουμε συνηθίσει. Δεν έχει μπει η σοκολάτα στο σπίτι μας.

Από τη στιγμή που ξεκίνησαν τα πάρτι, ξεκίνησαν και να χαλάνε τα παιδιά τις διατροφικές του συνήθειες. Όμως, έχουν μέτρο, ούτε θα τους το στερήσω, ξέρουν αν ζητήσουν κάτι θα τους το δώσω. Η μεγάλη είναι πιο πολύ του γλυκού, η μικρή λιγότερο. Τρώνε μακαρόνια, κρέας και κάνα φακόρυζο, τους αρέσει», είπε η Βασιλική Μιλλούση καλεσμένη στο Happy Day.

Related posts

Δύσκολες ώρες για τον Σχίζα:«Προσπάθησα να το κρύψω από την κόρη μου, δυστυχώς το έμαθε από το ίντερνετ»

«Καυτό καρφί» Γιώργου Τσατραφύλλια: «Εμμονικός ο υποτροπικός αεροχείμαρρος με νέα έξαρση…»

Ανατροπή για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα: «Η εικόνα του δε μας αφήνει…»