«Κλείδωσε» η ημερομηνία γάμου του Αντετοκούνμπο- Δε θα πιστέψετε ποιους έχει καλέσει!

Μετά από τρία παιδιά και στιγμές συγκίνησης και θριάμβου εντός και εκτός παρκέ, ο Greek Freek ετοιμάζεται να ενωθεί με τα ιερά
Το λαμπρό ζευγάρι είναι μαζί από το 2016 και σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της “Οn Time”, η επικρατέστερη ημερομηνία για τον γάμο τους είναι το Σάββατο 31 Αυγούστου.

Όπως τονίζεται, τόσο η τελετή, όσο και το πάρτι που θα ακολουθήσει, θα πραγματοποιηθεί στο Costa Navarino. Ο Έλληνας σταρ του ΝΒΑ φέρεται πως θα ταξιδέψει στα τέλη Μαΐου στο μεσσηνιακό θέρετρο προκειμένου να οργανώσει κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με το μυστήριο αλλά και την μεγάλη εκδήλωση που θα ακολουθήσει.

Μεγάλο μέρος των τεσσάρων υπερπολυτελών ξενοδοχείων (“Romanos”, “Westing”, “W”, “Mandarin Oriental”) θα κλειστεί για την οικογένεια αλλά και τους προσκεκλημένους στο γάμο της χρονιάς. Το ζευγάρι και οι δύο οικογένειες θα διαμείνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο “W”, ενώ εκεί θα πραγματοποιηθεί και το μεγάλο γαμήλιο πάρτι. Το μυστήριο θα τελεστεί νωρίτερα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο “Navarino Hills”.

Εκλεκτοί καλεσμένοι και υπερπολυτελές μενού

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φέρεται να έχει εκφράσει ήδη κάποιες σκέψεις για το μενού, για το δείπνο που θα ακολουθήσει του γάμου. Θα υπάρχουν διεθνείς γεύσεις, ωστόσο, θα δοθεί έμφαση στην ελληνική γαστρονομία.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ζητήσει το μενού να περιλαμβάνει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, εκλεκτές ποικιλίες μεσσηνιακού κρασιού, καθώς και εδέσματα με βάση το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο.

Στα των καλεσμένων, ο αριθμός αναμένεται να είναι μεγάλος! Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο μεγάλος σταρ του ΝΒΑ ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει ήδη αποδεχτεί την πρόσκληση και θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για το γάμο της χρονιάς.

Και τραγουδιστές!

Έλληνες καλλιτέχνες αναμένεται να τραγουδήσουν στο πάρτι. Όπως όμως αναφέρεται, θα είναι… πρώτης γραμμής ονόματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Στα τέλη του περασμένου Ιουνίου ο διεθνούς φήμης μπασκετμπολίστας και τα αδέλφια του διοργάνωσαν εκδήλωση στο Γκολφ της Γλυφάδας για το φιλανθρωπικό ίδρυμα “Charles Antetokounmpo Family Foundation”. Εκεί ο Αντετοκούνμπο τραγούδησε μαζί με τον Αντώνη Ρέμο το “Κομμένα πια τα δανεικά”, υπό το βλέμμα της συντρόφου του, Μαράια, η οποία ήταν τότε έγκυος στο τρίτο παιδί τους.

Τον Ιούλιο του 2022, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε φανατικός θαυμαστής του Κωνσταντίνου Αργυρού. Λίγο αργότερα, τον Δεκέμβριο εκείνης της χρονιάς, στο ημίχρονο του ματς των Μπακς με τους Σακραμέντο Κινγκς, στα γενέθλια του Γιάννη Αντετοκούνμπο, το παρκέ είχε γαλανόλευκα χρώματα, ενώ από τα μεγάφωνα ακουγόταν το τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού “Ελεύθερος”.

Επίσης, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει δηλώσει θαυμαστής και του Θάνου Πετρέλη. Φυσικά, στο γαμήλιο γλέντι θα υπάρχουν και διεθνούς φήμης Djs.

Τέλος αλλά και πολύ σημαντικό, δεδομένα θα πρέπει να θεωρούνται τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας για το γάμο της χρονιάς στη Μεσσηνία.

Related posts

Μετά από δύο παιδιά! Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, όλοι τους εύχονται με το καλό

“Κάθε μέρα γιορτή” Η φωτό της Ελένης Μενεγάκη με τα δύο αγαπημένα πρόσωπα επί γης

“Μόνο αυτό με εκνευρίζει” Το ξεστόμισε ο Χασαπόπουλος για την συνεργασία με τη δυναμική Ανθή Βούλγαρη