Survivor Spoiler Bomb! Μεγάλη Ανατροπή Σήμερ: Δείτε Ποιοι Κερδίζουν Τελικά και θα Πάθετε την Πλάκα της Ζωής σας!

Survivor 2: Άνω κάτω οι Διάσημοι – Τι συμβαίνει στην παραλία μετά την Ένωση;

Survivor 2018: Μετά την Ένωση των Διασήμων με τους Μαχητές, το κλίμα στην παραλία των Διασήμων δεν είναι ότι καλύτερο!

Η Εύη τονίζει: «Το κλίμα της ομάδας μου είναι λίγο περίεργο»! Ο Σώζων λέει: «Να κερδίσουμε για να γυρίσουμε λίγο το κλίμα, γιατί μας έχει πάρει από κάτω»!
Η δε Κατερίνα Δαλάκα λέει: «Προσπαθώ να δω τι άλλαξε μετά την ένωση και έχουν έρθει αρνητικά αποτελέσματα»!

Δείτε το κλίμα που επικρατεί στην παραλία των δυο ομάδων!

Survivor 2: «Πόλεμος» στο Twitter με το bullying στην Ροδάνθη! (photos)

Χαμός έχει ξεσπάσει στο Twitter από τις εξελίξεις στην καλύβα των «Μαχητών» στο Survivor 2 και την… επίθεση στην Ροδάνθη.

Επίθεση στα όρια του bullying από τους άνδρες των «Μαχητών» δέχθηκε η Ροδάνθη με αφορμή την επιλογή της στο μοίρασμα της καρύδας και την θέλησή της να πάρει τα μεγαλύτερα κομμάτια.

Στο επεισόδιο που μεταδόθηκε την Κυριακή (6/5) στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης, όταν οι «Μαχητές» κλήθηκαν να μοιράσουν τις καρύδες, η Ροδάνθη… έτρεξε για να πάρει τα κομμάτια που της αναλογούσαν, αλλά κάπου εκεί, ο Χάρης της έκανε… επίθεση.

«Και η Ροδάνθη τώρα… Θα πάρει τα πιο μεγάλα. Έλα ρε Ροδάνθη, ντροπή ρε φίλε. Δεν έτρεξες μισό γύρο», ήταν τα λόγια του, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένταση στην καλύβα, με την παίκτρια να επιστρέφει τα κομμάτια της και να μην θέλει να φάει.

Άμεσα στο Twitter ξέσπασε… πόλεμος για τις τελευταίες εξελίξεις, καθώς πολλοί άσκησαν κριτική στον Χάρη για το bullying που έκανε στην Ροδάνθη, ενώ κάποιοι άλλοι πήραν το μέρος του «Μαχητή» για την στάση που κρατά η παίκτρια στο παιχνίδι.

Δείτε τα καλύτερα τιτιβίσματα…

10 PHOTOS

Σκόρπισε Συγκίνηση! Αυτό Είναι το Πρώτο Μήνυμα του Στέλιου Κρητικού μετά την Αποχώρηση του απο το Survivor!

Ο Στέλιος Κρητικός αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το Survivor, καθώς ήταν αυτός που πήρε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων τον αποχαιρέτησαν μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα. Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν.

“Παίρνεις την μεγάλη απόφαση. Ετοιμάζεις τις αποσκευές σου για το μεγάλο ταξίδι του Survivor.
Γνωρίζεις πολύ καλά ,όπως όλοι μας, πως είναι τα ταξίδια εκείνα που μένουν για πάντα στην μνήμη μας και πως είναι οι στιγμές αυτές που μας αλλάζουν την ζωή .

Στον χρόνο μέχρι την επιβίβαση ο ενθουσιασμός γίνεται αγωνία για το άγνωστο και η ελπίδα απορία για το μέλλον . Και κάπου εκεί ακροβατείς ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα ,την φιλοδοξία και την ανασφάλεια, την λογική και την τρέλα, το σήμερα και το αύριο. Το τώρα.

Και εκεί αρχίζεις . Στο 3,2,1 ξεκινάς και δοκιμάζεις τα όρια σου , ρισκάρεις , κατακτάς , προσπαθείς ,παλεύεις ,αγωνίζεσαι , κερδίζεις ,χάνεις , μοιράζεσαι , κοντράρεσαι , πέφτεις , σηκώνεσαι ,συνεργάζεσαι ,μιλάς , σιωπάς και ακολουθείς το γνωστό άγνωστο μονοπάτι με οδηγό όλα αυτά που έμαθες , που έζησες , που είδες ,που άκουσες, που υποστήριξες ,που διαισθάνθηκες , και στο τέλος ολα αυτά που υπερασπίστηκες .

Επιστροφή .

Survivor 2018 .

Τέλος .

Όσα ευχαριστώ και να πω δεν φτάνουν για να δείξουν την συγκίνηση μου για την αγάπη σας .

Θα προσπαθώ πάντα να μην προδώσω την εμπιστοσύνη σας . Τώρα πλέον εσείς και εγώ θα τα λέμε καθημερινά. Και πάλι σας ευχαριστώ θερμά για την στήριξη !!!!!!!!!!!”, έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης των “Διασήμων”.

Δείτε την ανάρτηση:

Παίρνεις την μεγάλη απόφαση. Ετοιμάζεις τις αποσκευές σου για το μεγάλο ταξίδι του Survivor. Γνωρίζεις πολύ καλά ,όπως όλοι μας , πως είναι τα ταξίδια εκείνα που μένουν για πάντα στην μνήμη μας και πως είναι οι στιγμές αυτές που μας αλλάζουν την ζωή . Στον χρόνο μέχρι την επιβίβαση ο ενθουσιασμός γίνεται αγωνία για το άγνωστο και η ελπίδα απορία για το μέλλον . Και κάπου εκεί ακροβατείς ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα ,την φιλοδοξία και την ανασφάλεια ,την λογική και την τρέλα ,το σήμερα και το αύριο . Το τώρα . Και εκεί αρχίζεις . Στο 3,2,1 ξεκινάς και δοκιμάζεις τα όρια σου , ρισκάρεις , κατακτάς , προσπαθείς ,παλεύεις ,αγωνίζεσαι , κερδίζεις ,χάνεις , μοιράζεσαι , κοντράρεσαι , πέφτεις , σηκώνεσαι ,συνεργάζεσαι ,μιλάς , σιωπάς και ακολουθείς το γνωστό άγνωστο μονοπάτι με οδηγό όλα αυτά που έμαθες , που έζησες , που είδες ,που άκουσες, που υποστήριξες ,που διαισθάνθηκες , και στο τέλος ολα αυτά που υπερασπίστηκες . Επιστροφή . Survivor 2018 . Τέλος . Όσα ευχαριστώ και να πω δεν φτάνουν για να δείξουν την συγκίνηση μου για την αγάπη σας . Θα προσπαθώ πάντα να μην προδώσω την εμπιστοσύνη σας . Τώρα πλέον εσείς και εγώ θα τα λέμε καθημερινά . Και πάλι σας ευχαριστώ θερμά για την στήριξη !!!!!!!!!!! #survivorGR #skaitv #survivor #survivor2018 #stelioskritikos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Kritikos (@stelioskritikos) στις

Παράλληλα σιγά σιγά πέφτουν οι μάσκες και οι παίκτες δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο!

Οι πρώτες ίντριγκες έχουν εμφανιστεί και το σίγουρο ειναι ότι μας περιμένει πολλή δράση!

Σήμερα λοιπον θα δούμε ένα πολύ δυνατό αγώνισμα στο οποίο θα πέσουν κορμια.

Η ένταση κορυφώνεται και σύμφωνα με τα τελευταία νέα νικητές θα ειναι οι Μαχητές!

Το μαθαίνετε πρώτοι από εμάς και για αυτό σας το ανακοινώνουμε με κάθε επιφύλαξη!

Αν αλλάξει κατι θα σας ενημερώσουμε με νέο μας άρθρο!

Related posts

«Σήμερα μαύρος ουρανός»: Ο Θοδωρής Κολυδάς απαντά γιατί ο καιρός είναι πάντα μουντός την Μ.Παρασκευή

Ξέσπασε η Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Μα έλεος, ρωτάτε μια γυναίκα 9 μηνών πόσα κιλά έχει πάρει»

“Με προειδοποίησαν ότι…”: Πολύ δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα, ζει την δική της εβδομάδα των Παθών