Survivor Spoiler ΕΚΤΑΚΤΟ! Ανατροπή της τελευταίας στιγμής! Δείτε Ποιοι Κερδίζουν Και θα Πάθετε Πλάκα Με το Τελικό Σκορ!

Σκόρπισε Συγκίνηση! Αυτό Είναι το Πρώτο Μήνυμα του Στέλιου Κρητικού μετά την Αποχώρηση του απο το Survivor!

Ο Στέλιος Κρητικός αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το Survivor, καθώς ήταν αυτός που πήρε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό.

Οι παίκτες και των δύο ομάδων τον αποχαιρέτησαν μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα. Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν.

“Παίρνεις την μεγάλη απόφαση. Ετοιμάζεις τις αποσκευές σου για το μεγάλο ταξίδι του Survivor.
Γνωρίζεις πολύ καλά ,όπως όλοι μας, πως είναι τα ταξίδια εκείνα που μένουν για πάντα στην μνήμη μας και πως είναι οι στιγμές αυτές που μας αλλάζουν την ζωή .

Στον χρόνο μέχρι την επιβίβαση ο ενθουσιασμός γίνεται αγωνία για το άγνωστο και η ελπίδα απορία για το μέλλον . Και κάπου εκεί ακροβατείς ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα ,την φιλοδοξία και την ανασφάλεια, την λογική και την τρέλα, το σήμερα και το αύριο. Το τώρα.

Και εκεί αρχίζεις . Στο 3,2,1 ξεκινάς και δοκιμάζεις τα όρια σου , ρισκάρεις , κατακτάς , προσπαθείς ,παλεύεις ,αγωνίζεσαι , κερδίζεις ,χάνεις , μοιράζεσαι , κοντράρεσαι , πέφτεις , σηκώνεσαι ,συνεργάζεσαι ,μιλάς , σιωπάς και ακολουθείς το γνωστό άγνωστο μονοπάτι με οδηγό όλα αυτά που έμαθες , που έζησες , που είδες ,που άκουσες, που υποστήριξες ,που διαισθάνθηκες , και στο τέλος ολα αυτά που υπερασπίστηκες .

Επιστροφή .

Survivor 2018 .

Τέλος .

Όσα ευχαριστώ και να πω δεν φτάνουν για να δείξουν την συγκίνηση μου για την αγάπη σας .

Θα προσπαθώ πάντα να μην προδώσω την εμπιστοσύνη σας . Τώρα πλέον εσείς και εγώ θα τα λέμε καθημερινά. Και πάλι σας ευχαριστώ θερμά για την στήριξη !!!!!!!!!!!”, έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης των “Διασήμων”.

Δείτε την ανάρτηση:

Παίρνεις την μεγάλη απόφαση. Ετοιμάζεις τις αποσκευές σου για το μεγάλο ταξίδι του Survivor. Γνωρίζεις πολύ καλά ,όπως όλοι μας , πως είναι τα ταξίδια εκείνα που μένουν για πάντα στην μνήμη μας και πως είναι οι στιγμές αυτές που μας αλλάζουν την ζωή . Στον χρόνο μέχρι την επιβίβαση ο ενθουσιασμός γίνεται αγωνία για το άγνωστο και η ελπίδα απορία για το μέλλον . Και κάπου εκεί ακροβατείς ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα ,την φιλοδοξία και την ανασφάλεια ,την λογική και την τρέλα ,το σήμερα και το αύριο . Το τώρα . Και εκεί αρχίζεις . Στο 3,2,1 ξεκινάς και δοκιμάζεις τα όρια σου , ρισκάρεις , κατακτάς , προσπαθείς ,παλεύεις ,αγωνίζεσαι , κερδίζεις ,χάνεις , μοιράζεσαι , κοντράρεσαι , πέφτεις , σηκώνεσαι ,συνεργάζεσαι ,μιλάς , σιωπάς και ακολουθείς το γνωστό άγνωστο μονοπάτι με οδηγό όλα αυτά που έμαθες , που έζησες , που είδες ,που άκουσες, που υποστήριξες ,που διαισθάνθηκες , και στο τέλος ολα αυτά που υπερασπίστηκες . Επιστροφή . Survivor 2018 . Τέλος . Όσα ευχαριστώ και να πω δεν φτάνουν για να δείξουν την συγκίνηση μου για την αγάπη σας . Θα προσπαθώ πάντα να μην προδώσω την εμπιστοσύνη σας . Τώρα πλέον εσείς και εγώ θα τα λέμε καθημερινά . Και πάλι σας ευχαριστώ θερμά για την στήριξη !!!!!!!!!!! #survivorGR #skaitv #survivor #survivor2018 #stelioskritikos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Kritikos (@stelioskritikos) στις

Survivor 3: Κλείδωσε και με… απίστευτες αλλαγές! Αυτό είναι το μόνο πράγμα που δεν θα αλλάξει!

Το Survivor 3 θα αποτελέσει μία τηλεοπτική πραγματικότητα την ερχόμενη σεζόν, όχι όμως στη μορφή που το βλέπουμε φέτος.

Τα φανερά πεσμένα νούμερα τηλεθέασης και το γεγονός πως το κοινό δεν μοιάζει να έχει ταυτιστεί με τους παίκτες, έχουν θορυβήσει ιδιαιτέρως την Acun Medya, με τον ίδιο τον Τούρκο παραγωγό να δηλώνει έτοιμος για αλλαγές.

Το κοινό από τη μεριά του υποστηρίζει πως έχει κουραστεί από τη συνεχή τοποθέτηση προϊόντων, με αποτέλεσμα να αποχωρεί από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια προβολής του Survivor, του project που παρόλα αυτά εξακολουθεί να φέρνει τα μεγαλύτερα νούμερα και κέρδη στο κανάλι.

Αυτός είναι και ο λόγος που το παιχνίδι επιβίωσης θα μας χαρίσει ακόμα έναν κύκλο.

Έναν κύκλο με πολλές αλλαγές τόσο στις δοκιμασίες όσο και στα έπαθλα και την επιλογή παικτών. Το μόνο που σίγουρα θα μείνει ως έχει είναι το πάρτυ της Ένωσης των δύο ομάδων, που μοιάζει να αρέσει πολύ τόσο σε παίκτες και τηλεθεατές.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι τα νούμερα τηλεθέασης της φετινής Ένωσης δεν κατάφεραν να αγγίξουν ούτε κατά το ήμισυ τα περσινά…

Τέλος, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από τον Σάκη Τανιμανίδη, στο Survivor 3 θα δούμε να επιστρέφουν οι δύο παίκτες που κέρδισαν φέτος στον διαγωνισμό τραγουδιού , Νάσος Παπαρργυόπουλος και Στέλιος Κρητικός.

Κλαίμε Όλοι! Ο Στέφανος Χίος Τα Χώνει Στον Σώζωνα Χάρο Του Survivor2 !

Ο Στεφανος Χιος σατηριζει το πιο αντιπαθητικο παιχτη απο το φετινο σαρβαιβορ τον Σωζωνα Χαρο.Αλλη μια τρελη κοντρα γεννιεται…

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή τις δηλώσεις του παίκτη του φετινού Survivor Σώζων Παλαίστρου Χάρου για τα παντελόνια που φοράει και φυσικά τα “πατζάκια του” που όπως δήλωσε στην Κατερίνα Δαλάκα “ελα να τα δεις”.

Δείτε το Στέφανο Χίο να τα χώνει σε 2 βίντεο.

Μια ακόμη αναφορά για την συμπεριφορά του Σώζων!

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Στέλιου Κρητικού μετά την αποχώρησή του!

Όλα όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός…

Ο Στέλιος Κρητικός αποχώρησε την προηγούμενη Πέμπτη από το Survivor και σήμερα προβλήθηκαν στον αέρα του Πανόραμα οι πρώτες του δηλώσεις μετά το συμβούλιο του νησιού. «Αισθάνομαι χαρούμενος που έζησα αυτό το ταξίδι, πολύ ενθουσιασμένος. Ανυπομονώ να επιστρέψω στην πραγματική μου ζωή γιατί ήταν ένα παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε για μένα σήμερα και ανυπομονώ να επιστρέψω στην οικογένειά μου, που τόσο μα τόσο πολύ μου έχουν λείψει. Ήταν δύσκολο, πονούσε και πονάει πολύ, αλλά είχαμε πάρει μια κοινή απόφαση όλοι μαζί…

Οπότε με αυτό οδηγό μπορούσα να αντιμετωπίσω τα πάντα γιατί ο λόγος και ο σκοπός που ήμουν εδώ ήταν η οικογένειά μου. Οπότε, έπρεπε γι’ αυτούς να φανώ δυνατός, ακόμα και στην απουσία τους. Το μέρος που θα μου λείψει περισσότερο είναι η παραλία… Ο κορμός, το ιερό δέντρο… Βέβαια, θα μου λείψει πάρα πολύ η φωτιά που άναβα κάθε μέρα πρωί βράδυ… Ο Γιάννης που ήταν δίπλα της και βέβαια όλα τα παιδιά, ο Μιχάλης, ο Νάσος, η Κατερίνα, η Εύη…

Από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι σήμερα δεν ήρθε η στιγμή που είπα ότι δεν αντέχω άλλο, δεν θα τα καταφέρω. Αντιθέτως ήρθε η στιγμή που στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον τελευταίο μου τραυματισμό… Γιατί ήρθε σε μια στιγμή που είχα βρει τα πατήματά μου, έφερνα πάρα πολλές νίκες στην ομάδα μου… Είχα αυτοπεποίθηση και θεωρούσα ότι κάθε μέρα, σε κάθε αγώνισμα θα μπορώ να φέρνω πάρα πολλές νίκες… Και θα έκανα όλη την ομάδα χαρούμενη», είπε ο Στέλιος Κρητικός πριν φύγει από το Survivor.

Δείτε όλα όσα είπε ο Στέλιος Κρητικός…

Παράλληλα σιγά σιγά πέφτουν οι μάσκες και οι παίκτες δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο!

Οι πρώτες ίντριγκες έχουν εμφανιστεί και το σίγουρο ειναι ότι μας περιμένει πολλή δράση!

Σήμερα λοιπον θα δούμε ένα πολύ δυνατό αγώνισμα στο οποίο θα πέσουν κορμια.

Η ένταση κορυφώνεται και σύμφωνα με τα τελευταία νέα νικητές θα ειναι οι Μαχητές Και Με Σκορ (με επιφύλαξη) 10-6!

Το μαθαίνετε πρώτοι από εμάς και για αυτό σας το ανακοινώνουμε με κάθε επιφύλαξη!

Αν αλλάξει κατι θα σας ενημερώσουμε με νέο μας άρθρο!

Related posts

Μικρούτσικος για Μαλέσκου: «Έτσι όπως την έβλεπα, πίστευα ότι είναι πολύ υποστηριγμένη από το κανάλι…»

Λευτέρης Πανταζής: «Έχω βάλει λάδι στην Μαρίνα Σάττι, ελπίζω να είμαστε πρώτοι στην Eurovision»

Σταμάτης Γονίδης: Ήμουν χαζός, κάναμε 2 εκτρώσεις αλλά τότε δε γνώριζα τον Χριστό. Είδα θαύμα και μου μίλησε