«Αν αποφυλακιστεί ο Κασιδιάρης θα βγει φωτογραφία;» – Ο Μικρούτσικος ”απασφάλισε” για την κοινή φωτογραφία της Πρωτοψάλτη με τον Μπέο

Πολλά ήταν τα πρόσωπα που εξέφρασαν τη γνώμη τους σχετικά με τη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα με τον Αχιλλέα Μπέο και την Άλκηστις Πρωτοψάλτη μετά την εμφάνισή της σε εκδήλωση στο ανακαινισμένο Δημοτικό Θέατρο Βόλου.

Tα αρνητικά σχόλια αφορούσαν στο πρόσωπο της Πρωτοψάλτη και στην επιλογή να συνεργαστεί με τον Μπέο, ο οποίος αποτελεί ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο λόγω των αιχμηρών και αρκετά επιθετικών δηλώσεων που κατά καιρούς έχει κάνει.

Το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικο για την φωτογραφία της Πρωτοψάλτη με τον Μπέο

«Εγώ θα απαντήσω με ερώτηση και απευθύνομαι στον Γρηγόρη. Τραγουδάς και παρευρίσκεται κάτω αφού έχει αποφυλακιστεί ο κύριος Κασιδιάρης και έρχεται να βγει φωτογραφία. Θα βγεις φωτογραφία; Αν το “χοντρή” είναι έκφραση του μη political correct και ενός υφέρποντος ρατσισμού κατά την κυρία Πρωτοψάλτη ένας φορέας ρατσιστικού λόγου που το ζήσαμε σε προεκλογικό και μετεκλογικό επίπεδο είναι ο συμφωτογραφιζόμενος μαζί της. Μπορεί ευγενικά να μην φωτογραφηθεί. Εξηγώ από πού βγαίνει η αντίδραση. Από αυτή την αντίφαση. Γιατί το έβγαλε το ”χοντρή”; Γιατί είχε ψίγματα ρατσιμού», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε το video






Related posts

«Είμαι λίγο πριγκίπισσα»: Σπάνια εξομολόγηση της Βάλια Χατζηθεοδώρου για τους πρώην συντρόφους της

Καυτή «τορπίλη» από τον Γιάννη Καλλιάνο: «36άρι στην Αθήνα! Το αποκορύφωμα θα είναι…»

«Η οικογένειά της μιλούσε αλβανικά»: Χιλιάδες αντιδράσεις με αυτό που είπε ο Έντι Ράμα για την Μπουμπουλίνα