Μελαχρινή, καλλονή και η μεγαλύτερη θαυμάστρια του: Αυτή είναι η άγνωστη σύζυγος του Λούκα Γιώρκα – Η σπάνια έξοδος

Μία ξεχωριστή ημέρα ήταν η περασμένη Παρασκευή 15/12 για τον Λούκα Γιώρκα, αφενός επειδή τότε ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο ολοκαίνουριο 4712 στην πλατεία Κολωνακίου, αφετέρου επειδή στο πλευρό του βρίσκονταν φίλοι και αγαπημένοι του άνθρωποι, που ήρθαν να του ευχηθούν «καλή αρχή».

Τον έβλεπε και τον καμάρωνε

Εξυπακούεται ότι ανάμεσά τους βρισκόταν η σύζυγος του τραγουδιστή, Βασιλική Σαλαμπάση, που διασκέδασε με τις φίλες της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Λούκας και Βασιλική προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους απέναντι στη δημοσιότητα, και χαρακτηριστικό είναι πως αυτή είναι μόλις η δεύτερη κοινή τους εμφάνιση μετά από τον γάμο τους τον περασμένο Ιούνιο. Παρόλα αυτά είναι γνωστό ότι ο έρωτας δεν κρύβεται, και στην προκειμένη καθρεφτίζεται στα πρόσωπά τους.

Τους τελευταίους μήνες είναι αχώριστοι και ας μοιράζουν τον χρόνο τους ανάμεσα σε Ελλάδας και Κύπρο λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του τραγουδιστή. Μόλις λίγες μέρες μετά τον γάμο του, ο Λούκας Γιώρκας επέστρεψε στις καλοκαιρινές συναυλίες του, πάντα όμως αφιερώνει ποιοτικό χρόνο στην αγαπημένη του. Κι εκείνη από την πλευρά της, βρίσκεται σταθερή υποστηρίκτρια σε κάθε νέο του βήμα, όπως και τώρα στο 4712, όπου θα περάσουν τις γιορτές, και από τη νέα χρονιά θα εμφανίζεται εκείνος κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Related posts

“Με την αγάπη μου”: “Λιώνει” για τον σύντροφό του ο Παντελής Τουτουντζής, παντρεύονται το καλοκαίρι στα Μάταλα

Σοκάρει η Ελένη Κοκκίδου: “Με έπιαναν σε σημεία που απαγορεύεται, ντρεπόμουν”

«Αυτά είναι τα δικά μου ψυχοσωματικά»: Η Έλενα Ασημακοπούλου δείχνει τις μελανιές στο σώμα της & συγκινεί