Πρώην παίκτης Survivor αποκαλύπτει: «Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί είναι ότι τα έχω με τη Φαίη Σκορδά»

Ο Περικλής Κονδυλάτος, έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor και φέτος τον βλέπουμε στο J2US. Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε στη Χαρά Μπουτσικάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και την παιδική του ηλικία ενώ αποκάλυψε και το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για τον ίδιο.

Για την παιδική του η ηλικία ανέφερε: “Όταν ήμουν παιδί ήμουν κλειστός. Ασχολούμουν με τη ζωγραφική, το διάβασμα και πολλές ώρες μοναξιάς. Από μικρός είχα μπει σε έναν κόσμο ενηλίκων και αυτό με ωρίμασε. Οι γονείς μου, μου φέρονταν ως ενήλικα. Από μικρός δούλευα στο ξενοδοχείο μας. Είμαι από μια γενιά που το παιδί δεν έκανε ότι γούσταρε. Σήμερα τα παιδιά είναι κακομαθημένα.”

Για την συμμετοχή του στο All Star Survivor και τον Ηλία Μπόγδανο είπε: “Δεν είναι εύκολο να παραβείς τους κανόνες του Survivor, υπάρχει παντού φύλαξη και κάμερες. Με τον Ηλία Μπόγδανο δεν θα ήθελα να συναναστραφώ γιατί δεν μου αρέσουν οι ψεύτικοι άνθρωποι»

Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε στο τέλος: «Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα είναι ότι τα έχω με τη Φαίη Σκορδά. Ευτυχώς που δεν είπαν ότι τα έχω με τον Γιώργο Λιάγκα».

Δείτε το video:

Related posts

«Σήμερα μαύρος ουρανός»: Ο Θοδωρής Κολυδάς απαντά γιατί ο καιρός είναι πάντα μουντός την Μ.Παρασκευή

Ξέσπασε η Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Μα έλεος, ρωτάτε μια γυναίκα 9 μηνών πόσα κιλά έχει πάρει»

“Με προειδοποίησαν ότι…”: Πολύ δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα, ζει την δική της εβδομάδα των Παθών