Υπόθεση Καραϊβάζ: Λύγισε η Ανθή Βούλγαρη με την περιγραφή της χήρας του, Στάθας Αλεξανδροπούλου

Στην εκπομπή “Κοινωνία ώρα Mega” μίλησε με τη γυναίκα του αδικοχαμένου Γιώργου Καραϊβαζ μέσω ζωντανής σύνδεσης το πρωί της Δευτέρας.

Δάκρυα στο πλατό

Η σύζυγος του δημοσιογράφου περιέγραψε μεταξύ άλλων τα πρώτα λεπτά μετά τη δολοφονία του συζύγου της, κάνοντας τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη να συγκινηθούν.

«Δε ξεχνιέται αυτό. Ούτε είδα, ούτε άκουσα κάτι… Με πήρε τηλέφωνο ένας γείτονας και με ρώτησε που είμαι και μου λέει, “δεν έχεις ακούσει σειρήνες, πυροβολισμούς; Εγώ είμαι στο μπαλκόνι και βγάζω φωτογραφίες για να τις δώσω στον Γιώργο”. Βγαίνω στο μπαλκόνι, κοιτάζω κάτω από το σπίτι μας και βλέπω ότι υπήρχε θέση στάθμευσης για να βάλει ο Γιώργος το αυτοκίνητό του.

Έτρεξα κατευθείαν, κατέβηκα κάτω και είδα στη γωνία στο παρκάκι τον Γιώργο αιμόφυρτο, πεσμένο κάτω. Για κάποια δευτερόλεπτα, το ασθενοφόρο απέναντι με τις πόρτες ανοιχτές. Αναρωτιόμουν και τους ρωτούσα γιατί δε τον βάζουν μέσα να τον πάνε στο νοσοκομείο. Μετά συνειδητοποίησα ότι δεν είχε ανάγκη περίθαλψης. Γυρνάω και βλέπω τον γιο μου που έπιανε το κεφαλάκι του… Και οι δυο τον βλέπαμε για πολύ ώρα αιμόφυρτο», εξομολογήθηκε η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους,

Δείτε το ακόλουθο βίντεο

Related posts

Κατερίνα Διδασκάλου: «Φιλοξενώ 7 χρόνια έναν άστεγο στο σπίτι μου, δίδαξε πολλά σε εμένα και τα παιδιά μου»

Δεν πίνει ποτέ καφέ και δεν τρώει 4 πράγματα: Έτσι διατηρεί η Κατερίνα Λέχου την άψογη σιλουέτα της

Βέφα Αλεξιάδου – Ηλίας Μαμαλάκης: Φωτογραφίζονται μαζί και μας ταξίδεψαν στις γεύσεις των ’90s