Όλοι κοιτούσαν τα πόδια της: Με φούξια στενό φόρεμα και ψηλοτάκουνα η Καινούργιου στο πλατό για τα γενέθλιά της

Δευτέρα 1/5 σήμερα και η Κατερίνα Καινούργιου έχει γενέθλια και εμφανίστηκε λαμπερή και περιποιημένη όπως πάντοτε άλλωστε!

Συγκίνηση στο πλατο

Η αγαπημένη παρουσιάστρια κλείνει τα 38 της χρόνια και μπήκε με ενθουσιασμό στο πλατό του ALPHA και του Super Κατερίνα, φορώντας ένα στενό μίνι φόρεμα σε φούξια χρώμα που της ταιριάζει απίστευτά, καθώς δείχνει σαν Barbie.

Αμέσως αντίκρισε το στολισμένο πλατό με τα μπαλόνια και την τεράστια και τριώροφη τούρτα που της ετοίμασαν οι συνεργάτες της και φανερά συγκινημένη, άρχισε να ευχαριστεί έναν έναν τους φίλους της πλέον για την αγάπη που της δείχνουν.

«Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω. Καλής σας ημέρα αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Δευτέρα 1η Μαϊου, 10:02 πρώτα λεπτά και πραγματικά θα το πω, ευχαριστώ πάρα πολύ τους συνεργάτες μου. σας ευχαριστώ όλους που έχετε φτιάξει ένα τόσο υπέροχο πλατό για τα γενέθλιά μου», είπε αρχικά η παρουσιάστρια μπαίνοντας στο πλατό.

Και στη συνέχεια, σχολιάζοντας τα μπαλόνια με την ηλικία της, δήλωσε: «Δεν έχω πρόβλημα, το λέω. Χθες με έπιασαν λίγο το ψυχολογικά μου, ότι μεγαλώνω, κοντεύω τα 40, μας πιάνουν αυτά που και που, αλλά μετά λέω 38, είμαι καλύτερα από ποτέ, δεν με νοιάζει, τέλεια!».

Related posts

Κατερίνα Διδασκάλου: «Φιλοξενώ 7 χρόνια έναν άστεγο στο σπίτι μου, δίδαξε πολλά σε εμένα και τα παιδιά μου»

Δεν πίνει ποτέ καφέ και δεν τρώει 4 πράγματα: Έτσι διατηρεί η Κατερίνα Λέχου την άψογη σιλουέτα της

Βέφα Αλεξιάδου – Ηλίας Μαμαλάκης: Φωτογραφίζονται μαζί και μας ταξίδεψαν στις γεύσεις των ’90s