Ξέσπασε ο Θανάσης Βισκαδουράκης: Απάντησε σε όσους βιάζονται να κρίνουν τον Πατέρα Αντώνιο

Ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε για τα ιδρύματα με αφορμή όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες μιας και ο ίδιος έχει μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μιλά για την Κιβωτό

Στην εκπομπή ήταν συνδεδεμένος μέσω Skype και ο κύριος Καλλιακμάνης ο οποίος αποκάλεσε παπά τον πάτερ Αντώνιο. Αυτό έκανε έξαλλο τον ηθοποιό.«Μην τον λέτε παπά, είναι πάτερ Αντώνιος…», είπε με ένταση ο Θανάσης Βισκαδουράκης και συνέχισε:

«Σας παρακαλώ γιατί εγώ μεγάλωσα στην εκκλησία και πρόκοψα. Αφήστε τώρα τι είναι παιδαγωγικό. Λέτε σε εμάς που μεγαλώσαμε σε ιδρύματα ότι μπορεί να συνετιστεί ένα κακοποιημένο παιδί; Γνωρίζετε από αστυνομία… Γνωρίζετε και από ιδρύματα; Ένα λεπτό κύριε Καλλιακμάνης . Λύστε τα δικά σας προβλήματα κι αφήστε μας εμάς…».«Σε παρακαλώ, μην το πας προσωπικά…», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον ηθοποιό.«Θα μιλήσεις εσύ ή εγώ τώρα; Γιατί συνέχεια μιλάς από το πρωί…», είπε στη συνέχεια ο Βισκαδουράκης στον Καλλιακμάνη με την Κατερίνα Καινούργιου να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα καθώς η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη.

Related posts

Συλλεκτική φωτό, κυκλοφόρησε 30 χρόνια μετά: Η 10χρονη Σοφία στην αγκαλιά της 34χρονης μαμάς της Άννας Βίσση

Απλά ντυμένοι και πιασμένοι χεράκι χεράκι: Πάσχα στη Μύκονο για Βανδή – Μπισμπίκη αλλά όλοι πρόσεξαν κάτι άλλο

“Χάλασε ένα βήμα πριν το γάμο”: Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον μεγάλο της έρωτα