Ανδρέας Φουστάνος: Ο λόγος που δεν έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις, η σύντροφός του, οι κόρες και το εγγόνι

Ανδρέας Φουστάνος: Ο πιο διάσημος πλαστικός χειρουργός της χώρας μας όπως έχει δηλώσει μέχρι σήμερα δεν έχει προβεί σε καμία αισθητική επέμβαση για τον εαυτό του. Στην παρέα της Δανάης Μπάρκα και στην εκπομπή της μίλησε για όλα όπως και για τη σύντροφό του.

Ανδρέας Φουστάνος: Μιλά για τις αισθητικές επεμβάσεις

Ο επιτυχημένος πλαστικός χειρουργός μίλησε για τους ανθρώπους που επιθυμούν να αλλάξουν την εμφάνισή τους, επειδή τους απέρριψαν, τις κόρες τους και τη σύντροφό του, πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Βίκυ Μανώλη.

«Υπάρχουν γυναίκες που είναι εθισμένες στις πλαστικές. Δεν ανέχονται την αλλαγή του χρόνου. Εκεί ελλοχεύει ο κίνδυνος της παραμόρφωσης και γι’ αυτό πρέπει να τις σταματάς, διότι διαφορετικά θα παραμορφωθούν», δήλωσε.«Θα έκανα αισθητική επέμβαση αλλά δεν το έχω αισθανθεί μέχρι τώρα» παραδέχτηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Ανδρέας Φουστάνος.

Ανδρέας Φουστάνος: Η αναφορά στην οικογένειά του

Αναφορικά με το εγγόνι και τις κόρες του, ο Ανδρέας Φουστάνος είπε: «Έχω ένα εγγόνι αλλά δεν μου αρέσει να με φωνάζει παππού. Έχω όνομα, «Ανδρέας». Με τις κόρες μου δεν συζητάω για την προσωπική μου ζωή, αλλά γνωρίζουν τα πάντα».

Ακόμα, ο πλαστικός χειρουργός σημείωσε ότι δεν έκανε ποτέ πλάνα γάμου. «Δεν μου είπε για το My Style Rocks γιατί εκείνη την περίοδο δεν ήμασταν μαζί. Δεν μου αρέσουν αυτά τα ριάλιτι σόους. Μου έχουν προτείνει να πάρω μέρος σε εκπομπή αισθητικές αλλά και στο Dancing with the Stars».

Ανδρέας Φουστάνος: Το βίντεο της συνέντευξης

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του