Ξεσπά ο Αντώνης Κανάκης για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης: «Τι ξεφτίλα να κυκλοφορούν φωτογραφίες…»

Έκρηξη οργής από τον παρουσιαστή Αντώνη Κανάκη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό στο σημερινό επεισόδιο του Ράδιο Αρβύλα.

Αντώνης Κανάκης: Το ξέσπασμα στην εκπομπή του

Λεπτό προς λεπτό σημειώνονται ολοένα και περισσότερες εξελίξεις αναφορά με την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό, με τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως να είναι σοκαριστικές, ειδικά αυτές που αφορούν την μητέρα της.

Φυσικά, οι εκπομπές αναφέρονται συνεχώς στην εν λόγω υπόθεση όσο κυκλοφορούν σε κινητά τηλέφωνα δημοσιογράφων και παρουσιαστών φωτογραφίες της 12χρονης σε ακατάλληλες σκηνές, κάτι που προκάλεσε την οργή του Αντώνη Κανάκη, ο οποίος ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης 20/10 στον αέρα των «Ράδιο Αρβύλα».

«Το άλλο εξοργιστικό το οποίο δεν χρειάζεται να το πούμε εδώ που τα λέμε αλλά δεν μπορούμε… Τι ξεφτίλα είναι αυτή να κυκλοφορούν φωτογραφίες ανήλικοιυ θύματος βιασμού για πλάκα σε κινητά παρουσιαστών εκπομπών, δημοσιογράφων σε όλη την Ελλάδα. Σε ποια χώρα γίνονται αυτά τα πράγματα; Τι χώρα είμαστε;», είπε ο παρουσιαστής.

Related posts

Η απόλυτη χλıδή: Τόσο κóστισε ο γάμος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ζαλiζουν τα λeφτά που ξóδεψε & óλοι τη ζnλεύουν

Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Πήγαμε στον γάμο της Ελέτσι και γνωρίσαμε το θύμα»

Δεν λογαριάζει το χρήμα ο Light: Πήγε Ρέμο και έριξε 40.000 ευρώ σε λουλούδια στη σύντροφό του