«Μπήκε στο Ντόλτσε Βίτα με μέσο-Καβαλημένος και ωραιοπαθής»: Η Άννα Παναγιωτοπούλου κατακεραυνώνει τον Θανάση Ευθυμιάδη

Γνωρίσαμε την ηθοποιό Άννα Παναγιωτοπούλου μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές Dolce Vita και Τρεις Χάριτες, καθώς έχει κάνει πολλές guest εμφανίσεις και σε άλλες δημοφιλείς σειρές.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη περίοδο του Dolce Vita και τη συνεργασία της με τον Θανάση Ευθυμίαδη, τον Λάκη Λαζόπουλο, αλλά και τις υποκριτικές δυνατότητες της Βίκυς Σταυροπούλου.

Άννα Παναγιωτοπούλου για Θανάση Ευθυμιάδη

Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για τη χημεία που είχε με τον Θανάση Ευθυμιάδη στο επιτυχημένο σίριαλ του Mega, η Άννα Παναγιωτοπούλου σχολίασε πως “μεταξύ μας, δεν ήταν και πάρα πολύ καλή η σχέση με τον Θανάση Ευθυμιάδη. Ήταν λίγο καβαλημένος ο Θανάσης! Ήταν και είναι ωραιοπαθής! Είχε ένα μέσο που μπήκε, που δεν χρειάζεται να το πω τώρα αλλά κάποιος τον έστειλε εκεί. Ήταν σίγουρο δηλαδή αυτό και μέσα από αυτό είχε και μια έπαρση”.

Άννα Παναγιωτοπούλου μιλά για τη σχέση της με το Λάκη Λαζόπουλο

Όσον αφορά τον Λάκη Λαζόπουλο, η Άννα Παναγιωτοπούλου δήλωσε πως δεν έχουν καμία σχέση.”Ποτέ δεν είχαμε καλή σχέση με τον Λάκη. Είναι άλλης νοοτροπίας άνθρωπος και είναι πάρα πολύ πονηρός. Τον έδειρα, τον χαστούκισα επειδή ζήτησε παραπάνω χρήματα σε παράσταση μας. Του έριξα δυο χαστούκια μπροστά στον κόσμο! Ούτε ντροπή ούτε διάκριση”!

Άννα Παναγιωτοπούλου σχολιάζει τη Βίκυ Σταυροπούλου

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε την ηθοποιό για την Βίκυ Σταυροπούλου και τη συμμετοχή στην κριτική επιτροπή του J2US, η αντίδραση της μοιάζει μοναδική! “Βίκυ Σταυροπούλου; Παναγία μου! Δεν θέλω να την σχολιάσω. Θα κρίνει ανθρώπους η Σταυροπούλου; Είναι ηθοποιός και δεν το έχω καταλάβει; Δεν την έχω δει να κάνει. Πάντα το ίδιο κάνει, βγαίνει, μπαίνει και αυτό είναι. Είναι μια πάρα πολύ έξυπνη γυναίκα. Όχι, δεν είναι ηθοποιός”!

Related posts

Πανικός πάνω στην σκηνή: Η Μαρίνα Σάττι τα έσπασε στην Πάολα χορεύοντας ξέφρενα – Βροχή τα γαρύφαλλα όταν χόρευε

Στα 66 της, δίνει μαθήματα στιλ: Η Ρούλα Κορομηλά εμφανίστηκε έτσι στα μπουζούκια ανέδειξε το καλλίγραμμο κορμί της

Το υπερσύγχρονο διώροφο σπίτι της Οικονομάκου: Τεράστιο σαλόνι, ξύλινο τραπέζι, δωμάτιο – ντουλάπα & παντού οικογενειακές φωτογραφίες