Βγήκαν τα φτυάρια για τη Βίκυ Καγιά: Χρήστες του Twitter έκραξαν άσχημα την παρουσιάστρια του GNTM

Έξαλλες ήταν οι αντιδράσεις των χρηστών του Twitter, μετά την προβολή του επεισοδίου της Τρίτης στο GNTM για τη Βίκυ Καγιά, καθώς τα περισσότερα σχόλια είναι προσβλητικά, κατακρίνοντας τον τρόπο με τον οποίο μιλάει στις διαγωνιζόμενες.

Την τιμητική της είχε και στο επεισόδιο της Τρίτης στο GNTM η Βίκυ Καγιά. Η κεντρική κριτής του ριάλιτι μοντέλων φέτος μονοπωλεί το ενδιαφέρον περισσότερο και από τις διαγωνιζόμενες. Παράλληλα, η Μικαέλα είναι ένα βήμα πριν την κατάρρευση.

Αφορμή στέκεται κυρίως η κριτική που ασκεί στις διαγωνιζόμενες και ο απότομος -σύμφωνα με τους χρήστες- τρόπος, με τον οποίο μιλά στα επίδοξα μοντέλα.

Μάλιστα, κάποιοι παρατηρούν ότι η Βίκυ Καγιά μιλά με άσχημο και προσβλητικό τρόπο και στους υπόλοιπους κριτές, όπως για παράδειγμα ο Γιώργος Καράβας.

«Μόνο εγώ νιώθω τόσο άβολα με την τόση αγένεια και κακία που βγάζει η Καγιά προς τους υπόλοιπους;;;» γράφει χαρακτηριστικά ένας χρήστης.

Διαβάστε τις σχετικές αναρτήσεις χρηστών

Η επιτροπή της άσκησε αυστηρή κριτική με την παίκτρια να ενημερώνει πως δεν φοράει τακούνια γενικά στην έξω ζωή της. Τότε οι κριτές προσπαθούσαν να της εξηγήσουν πως στη δουλειά της θα χρειαστεί αρκετά συχνά να φορά τακούνια.

Η Κότυ όμως τους εξήγησε ποιος είναι ο λόγος που δεν αντέχει τα τακούνια.

Συγκεκριμένα, όταν άκουσε τη Βίκυ Καγιά να της τονίζει ότι τα τακούνια είναι απόλυτα θηλυκά παπούτσια, η Κότυ απάντησε: «Δεν νιώθω 100% γυναίκα. Ας ξεκινήσουμε από εκεί».

«Γιατί;» αναφώνησε η Βίκυ Καγιά με το νεαρό μοντέλο να εξηγεί: «Νιώθω ότι είμαι και άντρας και γυναίκα».

Οι χρήστες του Τwitter θεώρησαν απαράδεκτη τη στάση της Βίκυς Καγιά που επέμενε να ρωτάει «γιατί».

Related posts

“Γέρασες & μπαγιάτεψες, τέρμα οι βόλτες στη Μύκονο” Τα χυδαία σχόλια στην Αθηνά Οικονομάκου για το χωρισμό της

Δυστυχώς μαθεύτηκε για τη Δέσποινα Βανδή: Ξαφνικό τέλος για την τραγουδίστρια, άλλη γυναίκα πήρε τη θέση της

“Του τα έδωσα κατευθείαν”: Η Νικολέτα Τσομπανίδου αποκαλύπτει τι έκανε τα χρήματα που κέρδισε από το “The Bachelor”