Τζούλια Νόβα: Τα τραύματα της ενδοοικογενειακής βίας,Ο τοκετός στο σπίτι και η εξαφάνιση απο την τηλεόραση

Τζούλια Νόβα:Η καλλονή ξανθιά Τζούλια Νόβα, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το απογευματινό τηλεπαιχνίδι του STAR “ο τροχός της τύχης”, καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή, εντυπωσίασε τους τηλεθεατές μέσω της συνέντευξης της λόγω της απόφασης που πήρε να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό στο σπίτι και μας εξομολογείται την εμπειρία της λίγο μετά την γέννηση της κόρης της. Σε ερώτηση που της έγινε αν της λείπει η τηλεόραση μας διχάζει.

Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας μελέτη “Mega Καλημέρα” βρέθηκε μέσω skype, η Τζούλια Νόβα!

Η Τζούλια Νόβα εξηγεί γιατί επέλεξε να γεννήσει σπίτι!

Η Τζούλια Νόβα, μόλις ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της, μίλησε για τις πρώτες ημέρες με το μωρό στο σπίτι, τα συναισθήματά της ως νέα μανούλα αλλά και για την προσωπική της επιλογή να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό στο σπίτι της.

“Ήταν τρομερή εμπειρία ο τοκετός στο σπίτι. Και δεύτερη φορά να έκανα παιδί πάλι στο σπίτι θα γεννούσα. Το σκηνικό ήταν τόσο οικείο. Φοβόμουν το νοσοκομείο. Πήρα πολύ εύκολα την απόφαση. Φοβόμουν και τον κορονοϊό και μήπως μου κάνουν καισαρική. Το σπίτι ήταν μονόδρομος. Ο Μιχάλης ήταν σε όλη τη διαδικασία δίπλα μου. Στους πόνους τον κρατούσα από τα χέρια και τον τραβούσα τον καημένο. Η μαία ήρθε αμέσως στο σπίτι μου. Ο ερχομός του μωρού με ηρέμησε”, είπε χαρακτηριστικά.

Τζούλια Νόβα: Ο λόγος που εγκατέλειψε την Τηλεόραση

Η Τζούλια Νόβα δεν σταμάτησε απλά από τον Τροχό της Τύχης, αλλά έφυγε από την τηλεόραση.

Τουλάχιστον προσωρινά.

Και όχι γιατί δεν της έκαναν προτάσεις.

Το αντίθετο.

Η Τζούλια Νόβα, όπως η ίδια αποκάλυψε σήμερα μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, είχε αφενός πρόταση να συνεχίσει στον Τροχό της Τύχης, αφετέρου της προτάθηκε να φύγει για Μαδαγασκάρη για να συμμετάσχει στο Nomads. Αντίστοιχη πρόταση είχε δεχθεί πέρυσι και για το Survivor.

Ωστόσο, απάντησε αρνητικά σε όλες τις προτάσεις και έφυγε από την τηλεόραση.

Ο λόγος;

Θέλει να αφιερωθεί στη μεγάλη της αγάπη, τη ζωγραφική.

«Ήταν δική μου απόφαση, επειδή αν δεν κλείσουμε μια πόρτα στη ζωή μας, δεν ξέρουμε αν θα ανοίξει μια καινούρια» σημειώνει και προσθέτει: «Είχα προτάσεις, αλλά δεν ήταν τόσο ελκυστικές, δεν ήταν τόσο Τζούλια».

«Από μικρή ασχολούμουν με τη ζωγραφική, είναι η μεγάλη μου αγάπη, αλλά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα την είχα παραμελήσει. Κάποιοι φίλοι, λοιπόν, που είδαν τα έργα μου, με προέτρεψαν να συνεχίσω και έλαβα σοβαρά υπόψη μου τα λεγόμενά τους» δήλωνε σε δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και πρόσθετε: «Μέσα στους επόμενους μήνες σκέφτομαι να κάνω μια έκθεση ζωγραφικής, αλλά ακόμη δεν έχω βρει τον χώρο. Θα ασχοληθώ με την τηλεόραση κάποια στιγμή αργότερα. Είχα κάποιες προτάσεις για καινούρια πράγματα αλλά δεν τις βρήκα ελκυστικές. Προς το παρόν θα ασχοληθώ με τα έργα μου».

Τζούλια Νόβα: το ασυνήθιστο όνομα της κόρης  και η σχέση με τον πατέρα της

Αναφέρθηκε τέλος, στο όνομα που θα δώσουν εκείνη και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος στην κορούλα τους: “Ο Μιχάλης βρήκε το όνομα. Την μικρή μας θα την ονομάσουμε Δάειρα. Από την αρχαία μυθολογία, ήταν μούσα. Ταιριάζει πολύ με το ζώδιο της, είναι Τοξοτίνα. Θα βγει ένα πολύ δυναμικό και όμορφο πλασματάκι.”

Το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια ωστόσο αποκάλυψε πως είχε και στιγμές που την πλήγωσαν, ειδικά στα οικογενειακά της ζητήματα, για τα οποία ανέφερε παλιότερα σε συνέντευξή της στο “Πρωινό” και την Φαίη Σκορδά, “Στην Ελλάδα όταν ήρθα ήμουν 13 ετών. Με τον μπαμπά μου τώρα δεν έχω καθόλου σχέσεις. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6. Από τα 6 μέχρι τα 9 ήταν εξαφανισμένος, νόμιζα πως είχε πεθάνει. Όταν μετά εμφανίστηκε εγώ ήμουν πιο αντιδραστική απέναντί του. Δεν ήρθαμε ποτέ κοντά. Πάντα αισθανόμουν πως είχε μια περίεργη ενέργεια. Ίσως αν μου έδειχνε παραπάνω αγάπη μπορεί και να το προσπερνούσα. Ήταν στον δικό του πλανήτη. Τον ενδιέφεραν μόνο οι κοπέλες του και εγώ το καταλάβαινα. Ερχόταν σπάνια για να με δει. Και στα γενέθλια ερχόταν με το ζόρι.

Μέχρι και το δώρο που έφερνε ήταν αγορασμένο από τη μαμά του. Με τη μαμά του είμαστε πολύ καλά, κρατάμε επαφές. Στα 18 μου έψαξε για να με βρει, τηλεφωνικώς. Αυτά που ξεστόμισε με απώθησαν ακόμη πιο πολύ. Δεν είχε δώσει για μένα ποτέ ένα ευρώ και στα 18 μου βρήκε το τηλέφωνο της μαμάς μου και είπε πως ήρθε η ώρα να τον βοηθήσω οικονομικά. Η μαμά μου θύμωσε πολύ. Είμαι πλέον πολύ ψύχραιμη.

Κάποια στιγμή έφτασα σε ένα σημείο που είπα από το να κάτσω να στενοχωριέμαι, τον βγάζω τελείως αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου. Βία μέσα στο σπίτι υπήρξε μόνο μια φορά. Τη μέρα που έφευγε, πήγε να σηκώσει χέρι πάνω στη μαμά. Έσπρωξε και τη γιαγιά και χτύπησε το κεφάλι της. Μόλις το είδε η μαμά αυτό έγινε ο κακός χαμός. Καθόμουν στην πόρτα του δωματίου και τα παρακολουθούσα. Τον πετάξαμε έξω. Είναι δύσκολο να φύγει αυτή η εικόνα από το μυαλό μου”.

Related posts

Κατερίνα Διδασκάλου: «Φιλοξενώ 7 χρόνια έναν άστεγο στο σπίτι μου, δίδαξε πολλά σε εμένα και τα παιδιά μου»

Δεν πίνει ποτέ καφέ και δεν τρώει 4 πράγματα: Έτσι διατηρεί η Κατερίνα Λέχου την άψογη σιλουέτα της

Βέφα Αλεξιάδου – Ηλίας Μαμαλάκης: Φωτογραφίζονται μαζί και μας ταξίδεψαν στις γεύσεις των ’90s