Μοιάζει πανάκριβο ενώ έχει μόνο 30 ευρώ στο Zara: Το φόρεμα της Ελένης Τσολάκη που όλες τρέχουν να βρουν

Ελένη Τσολάκη: Το κορίτσι που αγαπήθηκε όσο λίγες παρουσιάστριες και έκλεψε από νωρίς τα βλέμματα και τις εντυπώσεις των τηλεθεατών. Η Ελένη Τσολάκη είναι πανέμορφη, με τέλειες αναλογίες και το λουκ της είναι πολύ κομψό και προσεγμένο σε όλες τις εμφανίσεις της.

Τι φόρεσε η Ελένη Τσολάκη στην έξοδό της

Την Τρίτη, 07/09/2022, στο Cine Αίγλη Ζαππείου, έλαβε χώρα η παρουσίαση του προγράμματος του καναλιού OPEN. Εκεί ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr, συνάντησε πολλούς Έλληνες celebrities (δες εδώ τις καλοντυμένες και τις κακοντυμένες), ανάμεσα τους και η Ελένη Τσολάκη.

Η παρουσιάστρια του πρωινού Open Weekend και η δημοσιογράφος Μαρία Φραγκάκη, πόζαραν μαζί. Η Ελένη επέλεξε ένα μακρύ σατέν, πουά , ασπρόμαυρο φόρεμα, συνδυασμένο με γκρι μπλέιζερ, μαύρα πέδιλα και tote τσάντα από τον οίκο Dior.
Copy her look
Πρόκειται για αυτό που θα δεις παρακάτω, το οποίο είναι σατινέ, με V ντεκολτέ, σούρες και λεπτές τιράντες που σταυρώνουν στην πλάτη με φιόγκο. Στο κάτω μέρος έχει σκίσιμο στο πλάι και στο πίσω μέρος υπάρχει κρυφό φερμουάρ στη ραφή. Η τιμή του είναι πολύ προσιτή, καθώς κοστίζει μόνο 29,95 € (κωδικός: 8350/173).

Related posts

“Ποια είναι η κυρία;” Αγνώριστη η Τατιάνα Στεφανίδου χωρίς μακιγιάζ και ρετούς, σάστισαν οι περαστικοί

Περιζήτητος γαμπρός ο πρίγκιπας Νικόλαος: Αυτή η γυναίκα τον πολιορκεί όταν έμαθε για την περιουσία του

“O νυν δεν είναι πλούσιος” Στη φόρα η κρυφή ζωή της Τατιάνας Μπλάτνικ, βρήκε κιόλας τον αντικαταστάτη του Νικόλαου