Οι μπότες της Κόνι Μεταξά που κοστίζουν 230 ευρώ υπάρχουν στο Mango μόνο με 90 ευρώ

Κόνι Μεταξά: Το πιο φρέσκο κορίτσι της showbiz που μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής μας εκπλήσσει πάντα με τις στυλιστικές της επιλογές. Σε πρόσφατη ανάρτησή της προσέξαμε τις μπότες της που έκαναν πάταγο και βρήκαμε τις ίδιες στο Mango!

Κόνι Μεταξά: Οι μπότες των 230 ευρώ που εντυπωσίασαν

Η Κόνι Μεταξά, μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες τις ελληνική showbiz, πολύ συχνά μας χαρίζει στιλάτες εικόνες και έμπνευση, μέσα από τις φωτογραφίες που αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ιδίως στο γαμήλιο ταξίδι που έκανε με τον σύζυγο της Μάριο Καπότση, οι εμφανίσεις τις ήταν μία και μία.

Μία από αυτές είναι και αυτή που θα δεις στο post παρακάτω, στο οποίο επέλεξε ένα υπέροχο γαλαζοπράσινο, mini φόρεμα, με πούλιες σε όλο το μήκος του και ένα πορτοκαλί κιμονό. Αυτό που μου κέντρισε όμως το ενδιαφέρον είναι οι καουμπόικες μπότες, τις οποίες επέλεξε σε καφέ χρώμα. Αυτές που φοράει είναι από την εταιρία Steve Madden, είναι διαθέσιμες σε άλλα 6 χρώματα και κοστίζουν 230 €. Έχουμε πει πολλές φορές πως είναι η τελευταία λέξη της μόδας και μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του φθινοπώρου (δες εδώ τις 9 επικρατέστερες). Επίσης σου έχω προτείνει 27 τρόπους να τις κάνεις styling (δες τους εδώ) και εάν έχεις στυλιστικές απορίες, θα σου τις λύσω εδώ.

Copy her look
Σου έχω βρει παρόμοιες μπότες από το αγαπημένο μας Mango. Πρόκειται για αυτό το ζευγάρι που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία, το οποίο κοστίζει 89,99 €.

Να θυμίσω πως το Mango και το Bershka έχουν και άλλα 3 σχέδια με καουμπόικες μπότες.

Related posts

Τεράστια βιβλιοθήκη και κορνίζες του Φρέντυ: Το εντυπωσιακό σπίτι της Ναταλία Γερμανού που θυμίζει βιβλιοθήκη

Λασκαράκη – Σουλτάτος: Το ξέφρενο πάρτι για την επέτειό τους! Η τούρτα, το φιλί και το λευκό φόρεμα

Παίζει στους Παγιδευμένους: Ο γιος της Ντεμίρη & του «Τρελαντώνη» είναι ηθοποιός & έχει πάρει το χάρισμα των γονιών του