Trannos No1 στην κορυφή: Το πραγματικό όνομα, η μοναδική φωτογραφία χωρίς γυαλιά και η αδυναμία στην μητέρα του

Τα τελευταία χρόνια, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην τραπ μουσική, είναι του Trannou που κάθε του επιτυχία, γίνεται No1 στις τάσεις.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της βιομηχανικής μουσικής, όπως ο Light και την Ελένη Φουρέιρα. Τα κομμάτια του στο YouTube και Spotify, αγγίζουν τις εκατ. προβολές.

Τα παιδικά χρόνια και η αγάπη για τη μουσική

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε παραχωρήσει συνέντευξη και μεταξύ άλλων για την οικογένειά του, την μητέρα του, για την εφηβεία του ενώ αποκάλυψε πως βγήκε το καλλιτεχνικό του όνομα.

Ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Για τα εφηβικά του χρόνια ανέφερε: «Στην εφηβεία μου ήμουν τεμπέλης, δεν ήθελα να πάω πουθενά, ούτε στο σχολείο ούτε για δουλειά. Ήθελα να τραγουδάω. Η μουσική με ηρέμησε, βρήκα ένα νόημα στην ζωή μου. Βρήκα να κάνω κάτι που αγαπάω και να συντηρούμαι οικονομικά, δεν χρειάζεται να πάω για το μεροκάματο».

Χαρακτηριστικά είπε: «Έχω ρίξει πολλή δουλειά, κάθε μέρες. Δεν είναι εύκολο, πρέπει να βγάλεις ρυθμό, να βάλεις τα λόγια, να είναι πιασάρικα. Είναι χίλια πράγματα. Είναι 12 με 14 ώρες δουλειάς στο στούντιο κάθε μέρα. Με τα φιλαράκια μου βγάλαμε το Trannos (το πραγματικό του όνομα είναι Χρήστος). Με λέγανε όλοι έτσι και δεν το πολυσκέφτηκα ποτέ να πω την αλήθεια. Δεν είπα ότι θα γίνω μεγάλος καλλιτέχνης για να σκεφτώ και ένα άλλο όνομα. Από το “μεγάλος και τρανός”, κρατήσαμε μόνο το δεύτερο και το έχω κάνει Trannos για να ξεχωρίζει».

Για την αδυναμία στην μητέρα είπε: «Η μαμά τα ξέρει καλύτερα από μένα, είναι πολύ κουτσομπόλα. Γουστάρει, γουστάρει. Θέλει να βλέπει από πριν τα βίντεο – κλιπ. Μπορεί να μου πει ότι αυτό το πλάνο είναι χάλια ή μου στέλνει στο Instagram και μου λέει “τι φωτογραφία ανέβασες; σβήστην, δεν είναι καλή η ανάλυση”. Έχω έναν αδερφό και δύο ανιψάκια», είχε πει χαρακτηριστικά ο Trannos.

Related posts

“Ποιος σε ντύνει;”: Ο Βασίλης Μπισμπίκης εμφανίστηκε έτσι στη Μύκονο & προκάλεσε δεκάδες αντιδράσεις

«Με τόσα φίλτρα θα εξαφανιστείς»: Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την νέα εμφάνιση της Μαρίνα Πατούλη

Ερωτευμένοι εδώ και 32 χρόνια: Αυτός είναι ο άγνωστος σύζυγος της Μάρα Ζαχαρέα που δεν έχουμε δει ποτέ