Επέστρεψε στην βάση της η Μελίνα Νικολαΐδη: Τα δάκρυα της Βανδή και ο αποχαιρετισμός από τον σύντροφο της

Η Μελίνα Νικολαΐδη τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας με την σχέση της με τον personal trainer Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη. Επίσης, μοιάζει απίστευτα στη μητέρα της και ακολουθεί το στιλ της.

Η 19χρονη,πήρε την απόφαση πριν λίγους μήνες να σπουδάσει στο Λονδίνο υποκριτική, ωστόσο αρκετά συχνά ταξιδεύει στην Ελλάδα για να βρίσκεται στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή αλλά και του συντρόφου της, Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη, με τον οποίο ζουν έναν μεγάλο έρωτα.

Η επιστροφή στο Λονδίνο

Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν διστάζει να ανεβάζει σχεδόν καθημερινά στιγμιότυπα από την προσωπική ζωή της αλλά και την καθημερινότητά της. Μάλιστα, η 19χρονη τους τελευταίους μήνες έχει έντονη παρουσία και στο… Tik Tok.

Η πλατφόρμα του Tik Tok έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλή ανάμεσα στους νέους και η Μελίνα Νικολαΐδη έχει μπει στον κόσμο του, δημοσιεύοντας κάθε είδους βίντεο, με τους χορούς αλλά και αστείες στιγμές της από το Λονδίνο.

Οι δημοσιεύσεις στο TikTok

@meliina____♬ original sound – &lt3
@meliina____♬ original sound – ❤️‍🔥

@meliina____Highly suggested !!!

♬ original sound – melina

Related posts

Άφησε τις ειδήσεις, αποσύρθηκε από τη δημοσιότητα: Η σπάνια φωτο της Τζέλας Παυλάκου 30 χρόνια μετά την “εξαφάνιση”

Όλοι ρωτούσαν να μάθουν ποια είναι: Η Χριστιάνα Αριστοτέλους περπάτησε στις Κάννες & εμφανίστηκε καλύτερα κι από τις Γαλλίδες σταρ

«Πονάω πολύ»: Ράκος ο Γιάννης Ζουγανέλης μετά τα μαντάτα που έμαθε για τον καλό του φίλο Σταρόβα