Τραγουδιστής και μικρότερός της: Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι αυτός είναι ο σύζυγος της 50χρονης Ελένης Καρακάση

Ελένη Καρακάση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μίλησε για την επαγγελματική της ζωή αλλά και για τον σύζυγό της.

Τα λόγια της γεμάτα τρυφερότητα

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον μουσικό και τραγουδιστή Δημήτρη Τσινιδέλο με τον οποίο έγιναν ζευγάρι το 2002. Για τη γνωριμία τους αφορμή στάθηκε η μουσική και συγκεκριμένα το συγκρότημα στο οποίο συμμετείχαν και οι δύο.

«Είμαστε 20 χρόνια μαζί. Το 2002 γίναμε ζευγάρι. Ο έρωτας έχει πολύ μεγάλη σχέση με τον θαυμασμό που έχεις για τον άνθρωπό σου. Όταν χάνεται ο θαυμασμός είναι και ένας λόγος για να μην είσαι με έναν άνθρωπο μαζί. Ήταν το πρώτο στοιχείο. Έλεγα πάντα “αχ να είσαι με έναν άνθρωπο που να τραγουδάει ωραία”.
Τον Δημήτρη δεν τον είχα ακούσει να τραγουδάει στις πρόβες που κάναμε με το συγκρότημα γιατί κάναμε μόνο τα δικά μου τραγούδια. Όταν τον άκουσα στο πρώτο μας live και συνειδητοποίησα ότι ο Δημήτρης που ήταν και πιτσιρικάς έχει αυτή τη φωνή μου φάνηκε απίστευτο που είχε τόσο ώριμη φωνή», εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» η Ελένη Καρακάση.

Η Ελένη Καρακάση μιλά για το μυστικό της επιτυχίας του γάμου της
Τον περασμένο Οκτώβρη, η Ελένη Καρακάση είχε μιλήσει στο περιοδικό ΟΚ! για τον μουσικό και τραγουδιστή Δημήτρη Τσινιδέλο με τον οποίο είναι παντρεμένη.

«Όταν βρεθήκαμε με τον άντρα μου, εγώ ήμουν 28 και εκείνος 25. Δεν ήμασταν μωρά. Είχαμε μια ωριμότητα ώστε να καταλάβουμε και να νιώσουμε ότι είμαστε δύο άνθρωποι που ταιριάζουν τα χνότα τους. Πέρα από την αγάπη και τον έρωτα, ταιριάζαμε σε όλα. Στο πώς βλέπαμε τη ζωή, την τέχνη μας –εκείνος είναι τραγουδιστής–, στην αισθητική, στο τι είναι οικογένεια για εμάς. Βλέπουμε γενικά με την ίδια οπτική τα πράγματα. Από εκεί και έπειτα ζήσαμε μαζί και το δοκιμάσαμε.
Πριν έρθει η κουλούρα, είδαμε ότι μπορούμε να συμβιώσουμε από πολύ μικρή ηλικία, οπότε ήταν η πρώτη φορά που μπήκα στη διαδικασία να συζήσω με έναν άνθρωπο. Ξαφνικά κάποιος ερχόταν στο δικό μου μικρό δυαράκι με όλα του τα πράγματα, και μάλιστα με πολλά πράγματα καθότι μουσικός. Δηλαδή εγώ δεν είχα πια σαλόνι. Ήταν παντού πιάνα, υπολογιστές. (Γελάει.) Θέλω να σου πω ότι όποτε υπήρχε ένα θέμα ή προέκυπταν κρίσεις και μπαίναμε σε μια διαδικασία να απομακρυνθούμε, πάντα τα βάζαμε κάτω και λέγαμε ότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό, ποτέ δεν έχουμε μιλήσει άσχημα ο ένας στον

άλλο. Αυτά είναι πολύ μακριά από εμένα. Στη σχέση μας υπάρχει σεβασμός και θαυμασμός», είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Related posts

“Ο Θεός μου έστειλε το ωραιότερο δώρο”: Σε πελάγη ευτυχίας η οικογένεια της Σπυροπούλου, ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα

«Μην το μάθει ο άντρας μου»: Σούσουρο με την ανθοδέσμη της Ελένη Τσολάκη, προσπάθησε να την κρύψει

Κάνει θραύση, το θέλουν όλες: «Έκλεψε» τα φλας η Ελένη Μενεγάκη με το απόλυτο φόρεμα για το Καλοκαίρι