“Έτσι είναι;” Σαστισαν όλοι με την Καινούργιου: Αμακιγιάριστη στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι-Οι φωτό με τον αδερφό & τον Ουγγαρέζο

Η Κατερίνα Καινούργιου όπως είχε πει και μέσα από την εκπομπή της, δεν θα πήγαινε πουθενά φέτος τα Χριστούγεννα και έτσι κι έγινε.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha, Super Κατερίνα, παραμονή Χριστουγέννων βρέθηκε με τον κολλητό της και τον αδερφό της, σε γνωστό μαγαζί, όπου έπαιζε μουσική ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η ίδια τον φωτογράφισε και τον αποκάλεσε «κολλητό» της.

Κούκλα και χωρίς μακιγιάζ

Σήμερα 25/12, ανήμερα των Χριστουγέννων, η Κατερίνα Καινούργιου πήγε στο πατρικό της και γευμάτισε με την οικογένειά της. Από εκεί δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και ο αδερφός της, Πάνος Καινούργιος, ενώ η ίδια μοιράστηκε μαζί μας, αρκετά στιγμιότυπα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω, επισκέφτηκε τους γονείς της χωρίς ίχνος μακιγιάζ, και ήταν πιο όμορφη από ποτέ, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι δεν χρειάζεται πολλά πολλά για να είναι λαμπερή.

Related posts

Κραυγή απόγνωσης από την Μαρίνα Σάττι: «Δεν έχουμε σκηνικά, μείναμε χωρίς πράγματα, είμαστε μόνοι μας»

“Εγώ το ήξερα”: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου

“Κρίμα για τον άνθρωπο” Μαθεύτηκαν πριν από λίγο τα δυσάρεστα για τον Δημήτρη Κόκοτα