Τους Έσφαξε με το γάντι: Δίκασε έντεχνα Η Υβόννη Μπόσνιακ GNTM και Βίκυ Καγιά

Υβόννη Μπόσνιακ: Το γνωστό μοντέλο βρέθηκε φέτος στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο για ακόμη μια φορά. Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι σύζυγος του τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου και μαζί έχουν αποκτήσει ένα πανέμορφο κοριτσάκι που βρίσκεται στην προ-εφηβεία. Το μοντέλο είναι πάντα κομψό και καλοντυμένο και με αφορμή την έναρξη του GNTM 5 που ξεκίνησε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τη Δευτέρα, ζητήθηκε η γνώμη της για το ριάλιτι μόδας και κατά πόσο το θεωρεί μόδα ή εκπομπή.

Η κάμερα της εκπομπής, «Πρωινό μας» “τσάκωσε” την Υβόννη Μπόσνιακ στο αεροδρόμιο πριν την πτήση της στο Μιλάνο, με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας. Φυσικά, η δημοσιογράφος της εκπομπής δεν δίστασε να την ρωτήσει και για τις εξελίξεις στο GNTM 5 μιας και έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση.

Οι δηλώσεις της Υβόννης Μπόσνιακ

«Βλέπω GNTM. Σίγουρα έχει αλλάξει το ηλικιακό όριο στο modelling. Το GNTM είναι τηλεόραση, δεν πιστεύω ότι έχει πολύ πραγματικότητα μέσα στο concept. Έχει γίνει πάρα πολύ ριάλιτι, να το πω έτσι. Δεν ξέρω αν έχει πολύ σχέση με το diversity ούτε με το modelling. Νούμερα θέλουν να κάνουν, μια χαρά πάνε. Κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι έτσι όπως του αρέσει. Υπάρχουν σχεδιαστές που τους αρέσουν τα τατουάζ και σε άλλους που δεν τους αρέσει».

Related posts

Συλλεκτική φωτό, κυκλοφόρησε 30 χρόνια μετά: Η 10χρονη Σοφία στην αγκαλιά της 34χρονης μαμάς της Άννας Βίσση

Απλά ντυμένοι και πιασμένοι χεράκι χεράκι: Πάσχα στη Μύκονο για Βανδή – Μπισμπίκη αλλά όλοι πρόσεξαν κάτι άλλο

“Χάλασε ένα βήμα πριν το γάμο”: Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον μεγάλο της έρωτα