Αριθμοί που προκαλούν…ζαλάδα: Αποκαλύφθηκαν Οι μισθοί των παικτριών που θα μπουν στο σπίτι του GNTM

GNTM 5: Το ριάλιτι μόδας και ομορφιάς με τα επίδοξα μοντέλα έχει ξεκινήσει. Το GNTM έκανε μία πολύ δυναμική πρεμιέρα την Δευτέρα με τις auditions να συνεχίζονται και τον κόσμο να ανυπομονεί για την επόμενη φάση. Ήδη έχουμε δει μερικά κορίτσια που ο κόσμος θεωρεί φαβορί αλλά και μερικές συγκινητικές ιστορίες από μικρές αλλά και μεγαλύτερες γυναίκες. Υπενθυμίζεται πως στο παιχνίδι φέτος δεν συμμετέχουν αγόρια αλλά συμμετέχουν γυναίκες ηλικίας 18 έως…88 ετών.

Οι μισθοί των παικτριών του GNTM 5:

Πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του STAR έκανε το GNTM 5 το βράδυ της Δευτέρας 19/9 και από την πρώτη κιόλας ημέρα κατάφερε να γίνει viral. Φέτος πολλά είναι τα αρνητικά σχόλια από διάσημα ονόματα, όπως η Μαρίνα Πατούλη που έβαλε στο στόχαστρο μέχρι και την Βίκυ Καγιά, αλλά και η Έλενα Χριστοπούλου που επίσης δεν μάσησε τα λόγια της για την συμπεριφορά των τεσσάρων κριτών.

Παρόλα αυτά όμως και στον 5ο κύκλο οι συμμετοχές για το GNTM ήταν πάρα πολλές από γυναίκες όλων των ηλικιών, μιας και στις οντισιόν είδαμε μέχρι και μια 79χρονη η οποία έκλεψε όλες τις εντυπώσεις. Για εσάς λοιπόν, που νομίζετε πως όλο αυτό οι παίκτριες του εν λόγω ριάλιτι το κάνουν τζάμπα, σας “γελάσανε”, μιας και πληρώνονται κάθε εβδομάδα απλά και μόνο για να τρώνε, να κοιμούνται και να ποζάρουν στον φακό. Τα χρήματα που θα παίρνουν κάθε εβδομάδα οι παίκτριες του GNTM: Είχε γίνει γνωστό μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το 2019 πως τα κορίτσια αμείβονταν με 200 ευρώ για κάθε βδομάδα που παρέμεναν στο σπίτι. Φέτος, τα ποσά έχουν ανέβει κατά 100 ευρώ ή και περισσότερο. Μάλιστα υπενθυμίζεται πως φέτος το παιχνίδι έχει γυναίκες όλων των ηλικιών, άρα τα ποσά είναι και διαφορετικά. Δεν μπορεί να παίρνει μια 20χρονη με μία 50χρονη τα ίδια χρήματα για να εκθέσει την προσωπική της ζωή στην τηλεόραση.

Related posts

Χαμογελάνε από ψηλά οι γονείς του: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Δείτε την αγγελία γάμου

Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει τις ρυτίδες στο πρόσωπό της

«Θα ερχόμουν Σεϋχέλλες αλλά δεν έχουν κοκορέτσι….»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννα Τούνη – Επικές απαντήσεις