Τόνυ Μαυρίδης: Έχασε 19 Κιλά Και Είναι Άλλος Άνθρωπος (pics)

Τόνυ Μαυρίδης: Έχασε 19 Κιλά Και Είναι Άλλος Άνθρωπος

Τόνυ Μαυρίδης: Πόσοι θυμάστε τον Τόνυ Μαυρίδη, τον μανάτζερ και μετέπειτα σύντροφο της Έλενας Παπαρίζουν όταν κέρδισε την Eurovision το 2005; Ο Τόνυ Μαυρίδης έχει χάσει πλέον 19 κιλά και είναι άλλος άνθρωπος.

Η περίοδος μετά τη νίκη αυτή ήταν πολύ δύσκολη για τον ίδιο, ο οποίος σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει πως αναγκάστηκε λόγω κατάθλιψης, αϋπνιών και κρίσεων πανικού να κάνει κατάχρηση χαπιών, ψυχοφαρμάκων και αναβολικών που τον οδήγησαν στο να πάρει 36 κιλά.

«Εγώ όταν βάλω κάτι στο κεφάλι μου θέλω να το πετύχω. Μετά το 2005 που η Παπαρίζου κέρδισε τη Eurovision της είπα ότι δεν έπρεπε να επαναπαυτούμε επειδή φτάσαμε στην κορυφή, αλλά ότι έπρεπε να κρατηθούμε εκεί και να μείνουμε ψηλά… Δεν μπόρεσα να χειριστώ, όμως, τόσο μεγάλη επιτυχία, τη χειρίστηκα όσο μπορούσα… Είχα τρελαθεί, το τηλέφωνό μου χτυπούσε διαρκώς, μας ζητούσαν συνεργασίες και έπρεπε να τους κουμαντάρω όλους στην εντέλεια, αλλιώς δεν θα συγχωρούσα στον εαυτό μου το ελάχιστο λάθος… Εμένα στόχος μου ήταν να γίνει η Έλενα η καλύτερη τραγουδίστρια της Ελλάδας, να τις φάει όλες, με την καλή έννοια… Δεν κοιμόμουνα, δεν έτρωγα, έπινα καφέ, έπαιρνα αναβολικά.

Για να καταπολεμήσω το άγχος μου, την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού που με έπιαναν κρατιόμουνα με χάπια, για ένα διάστημα έμεινα εκτός για να ηρεμήσω… Το 2008 ζούσα κλεισμένος σε ένα στούντιο, αυτή ήταν η ψυχοθεραπεία μου, με ψυχοφάρμακα και ηρεμιστικά, πήρα 36 κιλά από τα χάπια».

Αρκετά χρόνια μετά φαίνεται πως ο μάνατζερ βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει στην παλιά του φόρμα και στο σώμα του πριν την περίοδο της κατάθλιψης και των φαρμάκων. Σε φωτογραφία του που ανέβασε στο Instagram δείχνει το νέο του σώμα και γράφει ότι είναι -19 κιλά ήδη ενώ συνεχίζει σε αυτόν τον ρυθμό, μέσα σε ένα γυμναστήριο που όπως όλα δείχνουν περνάει πολλές ώρες με σκληρή προσπάθεια.

Related posts

Βίλα «φάντασμα»: Στοιχειώνει το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη, δεν θυμίζει σε τίποτα το «στολίδι» του παρελθόντος

“Κορμί 30αρας”: Η δίαιτα της Δέσποινας Βανδή για να διατηρεί τέλεια το σώμα της στα 52 της χρόνια

Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε πουκάμισο από τα Zara που κοστίζει 60 ευρώ και αμέσως έγινε ανάρπαστο