Μοιάζει πανάκριβο αλλά κοστίζει μόνο 30€: Το φόρεμα της Τονιας Σωτηροπούλου που Τρέχουν να το προλάβουν οι Influencers

Τόνια Σωτηροπούλου: Το εκκεντρικό στυλ της τραβάει πάντα τα βλέμματα! Έχει αναλογίες μοντέλου, της αρέσει η απλότητα και το μίνιμαλ στοιχείο στην καθημερινότητά της, διαθέτει υπέροχη φυσική ομορφιά αλλά πάντα μας εκπλήσσει ευχάριστα με τα outfit της αφού έχουν κάτι από υψηλή αισθητική.

Τόνια Σωτηροπούλου: Το πολυσυζητημένο φόρεμα

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι μία γυναίκα που λατρεύει την απλότητα στην καθημερινή της ζωή, αλλά εντυπωσιάζει πάντα με statement σύνολα στις επίσημες εμφανίσεις της. Ξέρει να κινείται ανάμεσα στις τάσεις, χωρίς, όμως, να χάνει στιγμή το προσωπικό της στυλ.

Σε συναυλία του αγαπημένου της συζύγου, Κωστή Μαραβέγια, η γνωστή ηθοποιός έδωσε το παρών και φυσικά την στήριξή της. Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ένα από τα πιο εναλλακτικά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, τόσο στον τρόπο ζωή τους όσο και στον τρόπο έκφρασής τους.

Έτσι, λοιπόν, ενώ ο γνωστός τραγουδιστής επέλεξε ένα εμπριμέ εκκεντρικό πουκάμισο για την μεγάλη συναυλία του, η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε ένα μίνιμαλ και μοδάτο slip dress.

Τόνια Σωτηροπούλου: Βρήκαμε πόσο κοστίζει το Η&Μ φόρεμά της

Η Τονια Σωτηροπούλου έχει αδυναμία στα φορέματα και τα επιλέγει συχνά για τα σύνολά της. Η γκαρνταρόμπα της είναι γεμάτη από ευέλικτα κομμάτια που μπορείς να τα φορέσεις σε διαφορετικές περιστάσεις.

Αυτό το σατινέ φόρεμα είναι μακρύ και εφαρμοστό, ενώ αφήνει ακάλυπτη την πλάτη με πολύ λεπτά χιαστί κορδονάκια. Η τιμή του είναι στα 29.99€ και μπορείς να το βρεις στα καταστήματα Η&Μ.

Η καλλονή ηθοποιός φόρεσε ένα απλό, αλλά μοδάτο σχέδιο, αφού το σατέν και τα slip dress είναι δυνατά trends για το 2022.

Που έχει ξαναφορέσει το Η&Μ φόρεμα: Η λαμπερή Τόνια Σωτηροπούλου γιόρτασε τα γενέθλια της πριν μερικούς μήνες με αγαπημένους φίλους – 28 Απριλίου- και φόρεσε το μίνιμαλ Η&Μ φόρεμά της. Εκεί, είδαμε πρώτη φορά το slip dress με τα χαστί κορδόνια και το απαλό ροζ χρώμα του.

Related posts

Χαμογελάνε από ψηλά οι γονείς του: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Δείτε την αγγελία γάμου

Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει τις ρυτίδες στο πρόσωπό της

«Θα ερχόμουν Σεϋχέλλες αλλά δεν έχουν κοκορέτσι….»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννα Τούνη – Επικές απαντήσεις