Τον έβαλε στη θέση του: Ο Δάντης είπε για το Σνικ οσα κανείς δε τόλμησε με μια φράση

Χρήστος Δάντης: Ο καταξιωμένος τραγουδιστής έχει περπατήσει αρκετά χρόνια στο χώρο της σκηνής και των συναυλιών. Έτσι ρωτήθηκε λάιβ στην κάμερα για τα σκηνικά που γίνονται γνωστά τον τελευταίο καιρό, τους τσακωμούς και τους ξυλοδαρμούς ανάμεσα σε δύο ή παραπάνω καλλιτέχνες. Συγκεκριμένα, πήρε θέση για τον γνωστό τράπερ Σνικ και για το γεγονός ότι το όνομά του ακούγεται συχνά να εμπλέκεται σε ξυλοδαρμούς.

Χρήστος Δάντης: Η δήλωση που θα συζητηθεί

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ο Χρήστος Δάντης στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό”. Ο γνωστός τραγουδιστής κλήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό ξυλοδαρμού που σημειώθηκε πρόσφατα σε live του Snik στο οποίο ενεπλάκη και ο τράπερ. Ο Χρήστος Δάντης στις δηλώσεις του στον δημοσιογράφο Νίκο Κανάκη φάνηκε να μην καταδικάζει το γεγονός καθώς όπως λέει αυτό είναι κάτι που συνέβαινε και παλαιότερα σε live.

«Εντάξει, το να αυτοδικείς είναι λίγο περίεργο αλλά τον άνθρωπο αν τον έβρισαν… Όταν ήμασταν εμείς νέοι, υπήρχε το ξύλο στα live, υπήρχαν πολλά. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Οι νέοι άνθρωποι είναι άνθρωποι που βράζει το αίμα τους και είναι πιο ευέξαπτοι. Εγώ το βλέπω αυτό ως μια νορμάλ κατάσταση. Δεν τη θεωρώ τόσο επικίνδυνη. Στα νιάτα μου δεν είχα παίξει ξύλο με θεατές ως καλλιτέχνης αλλά όταν πήγαινα σε συναυλίες συγκροτημάτων, υπήρχε μια φαγωμάρα μεταξύ μας» είπε ο Χρήστος Δάντης.

Related posts

Βίλα «φάντασμα»: Στοιχειώνει το σπίτι της Ζωζώς Σαπουντζάκη, δεν θυμίζει σε τίποτα το «στολίδι» του παρελθόντος

“Κορμί 30αρας”: Η δίαιτα της Δέσποινας Βανδή για να διατηρεί τέλεια το σώμα της στα 52 της χρόνια

Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε πουκάμισο από τα Zara που κοστίζει 60 ευρώ και αμέσως έγινε ανάρπαστο