Ραγίζει καρδιές το αντίο της Ελισάβετ Μουτάφη για τον Κώστα Καζάκο: «Μου στάθηκε σαν πατέρας»

Ελισάβετ Μουτάφη: Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον θάνατο του σπουδαίου Κώστα Καζάκου. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο πασίγνωστο “Βέρα στο δεξί” και όπως έχει πει η ηθοποιός τον νιώθει σαν πατέρα της. Υπενθυμίζουμε ότι ο Κώστας Καζάκος έφυγε από τη ζωή μετά από μερικές εβδομάδες νοσηλείας στον Ευαγγελισμό με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και η οικογένεια των Ελλήνων ηθοποιών είναι κατά ένα σπουδαίο άτομο μικρότερη.

Ελισάβετ Μουτάφη: “Τον έχω σαν αδερφό” Μιλά για τον γιο του Καζάκου

Η Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία είχε συνεργαστεί με τον Κώστα Καζάκο στη δημοφιλή σειρά «Βέρα στο Δεξί» μίλησε στην κάμερα και συγκίνησε με τα λόγια της. Η γνωστή ηθοποιός δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο Κώστας Καζάκος, ένας τόσο δυνατός άνθρωπος έφυγε από τη ζωή…

«Ό,τι και να πω είναι λίγο για τον Κώστα Καζάκο. Ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, αγωνιστής, σπουδαίος άνθρωπος. Για μένα ήταν οικογένειά μου. Έχω δουλέψει μαζί του και έχει σταθεί δίπλα μου σαν άνθρωπος και σαν πατέρας. Τον έλεγα πατέρα… Ο Κωνσταντίνος είναι σαν αδερφός μου. Είναι φρικτό, δεν το περιμέναμε. Ήταν τόσο δυνατός ο Κώστας Καζάκος, τόσο δυνατός που δεν περιμέναμε ότι θα φύγει από τη ζωή. Είναι σαν εφιάλτης. Έχουμε πάθει όλοι σοκ» δήλωσε η Ελισάβετ Μουτάφη.

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»