Το πήρε απόφαση ο τέως διάδοχος Παύλος: Αυτό είναι το επόμενο βήμα στην ζωή του μετά την απώλεια του πατέρα του

Λίγες ημέρες μετά την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο γιος του Παύλου σκέφτεται να μείνει για αρκετό καιρό στην Ελλάδα. Να υπενθυμίσουμε, κατά την διάρκεια της τελετής, τον επικήδειο που συγκίνησε όλους όσους τον άκουσαν. Στην συνέχεια στάθηκαν οικογενειακώς στα σκαλιά της Μητρόπολης και βαθιά συγκινημένοι παρακολουθούσαν το πλήθος.

Δίπλα στην μητέρα του Άννα Μαρία, είχε το χέρι του πάνω στην καρδιά του και  δείχνοντας μια κίνηση ευχαρίστησης προς το πλήθος που ζητωκραύγαζε. Την ώρα της αυτοκινητοπομπής, ο κόσμος φώναζε «Παύλος, Παύλος».

Παύλος: Η απόφαση να μείνει στην Ελλάδα

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ που έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό το πρωί της Παρασκευής (20/1), το ζευγάρι ενδιαφέρεται να αγοράσει σπίτι στα βόρεια προάστια της Αθήνας, ενώ μέχρι τότε υπάρχουν τουλάχιστον δύο επιχειρηματίες που έχουν εκφράσει διάθεση να τους φιλοξενήσουν.

Χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής αποκάλυψε: «Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ θα μείνουν αρκετούς μήνες στην Ελλάδα. Ψάχνουν για αγορά κατοικίας στα βόρεια προάστια, για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο Έλληνες επιχειρηματίες, τα ονόματα των οποίων είναι στη διάθεσή μου και δεν θα τα πω για ευνόητους λόγους, οι οποίοι προτίθενται και το έχουν προτείνει στον Παύλο να παραχωρήσουν κενές οικίες για όσο χρειαστούν να μείνουν»

Related posts

Καιρική «σταύρωση» στο δρόμο για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Το δάκρυ του ουρανού περιμένει να μας συνοδεύσει»

Η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα: Η μαγική ερμηνεία της Νάνα Μούσχουρη, οι τσολιάδες & η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

«Λευκή αντάρα» από τον Τάσο Αρνιακό: «Φεύγει η σκόνη, το χιόνι κοντοζυγώνει…»