Το τόλμησε η Γερμανού: Βγήκε στην εκπομπή με την τάση που διχάζει τους στυλίστες & όλοι κοιτούσαν τα πόδια της

Η Ναταλία Γερμανού, είναι αναμφισβήτητα από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες και εντυπωσιάζει με την εμφάνιση της. Η αγαπημένη παρουσιάστρια αρκετές φορές στην εκπομπή της αλλά και στα social media εμφανίζεται με απόλυτες τάσεις της μόδας.

Έτσι και σήμερα η Ναταλία φόρεσε ένα παντελόνι – απόλυτη τάση στην εκπομπή της “Καλύτερα δε γίνεται”. Το συγκεκριμένο παντελόνι “διχάζει” και τρελαίνει ταυτόχρονα τις fashionistas, καθώς θέλει ιδιαίτερη προσοχή πως θα το συνδυάσεις. Η παρουσιάστρια όμως η οποία και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην μόδα έκανε μια κίνηση ματ στον συνδυασμό του.

Το παντελόνι που φόρεσε η Ναταλία Γερμανού

Η Παρουσιάστρια επέλεξε ένα παντελόνι με λεοπάρ μοτίβο, στενή γραμμή και ψηλή μέση. Αυτά τα παντελόνια είναι τάση για φέτος, αλλά διχάζουν τους fashion experts καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως αυτή η τάση είναι too much. Η παρουσιάστρια ωστόσο το συνδύασε υπέροχα, με λευκό τοπ και ιδιαίτερο πανωφόρι, αλλά μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με ένα επίσης μονόχρωμο lingerie, για πιο βραδινές και επίσημες εμφανίσεις.

Δείτε την ανάρτηση

Related posts

Σε πελάγη ευτυχίας η Ελένη Ράντου: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα & όλοι της εύχονται συγχαρητήρια

Μαμά και κόρη βγήκαν βόλτα στο πάρκο: Η τρυφερή φωτογραφία της Άννα Μπέζαν με την μικρή Χριστίνα & η ιδιαίτερη αφιέρωση

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν: Η έξοδος του Πέτρου Λαγούτη με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ στο θέατρο