Γεμάτο λουλούδια και θέα όλη την Αθήνα: To υπέροχο και minimal σπίτι της Δήμητρας Ματσούκα στο Παγκράτι

Μια από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες ηθοποιούς, είναι η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό από τις σειρές “Είμαστε στον αέρα” και “Κάτι τρέχει με τους δίπλα”.

Η Δήμητρα Ματσούκα είναι ιδιαίτερα ενεργή στο instagram και κατά καιρούς δημοσιεύει φωτογραφίες τόσο από τις προσωπικές στιγμές της αλλά και από το εντυπωσιακό σπίτι της στο Παγκράτι, το οποίο είναι πανέμορφο και φανερώνει το γούστο της ηθοποιού.

Το μοντέρνο σπίτι στο Παγκράτι

Το σπίτι της είναι άνετο, φωτεινό και μοντέρνο, ενώ η μίνιμαλ διακόσμησή του, σε συνδυασμό με την μεγάλη τζαμαρία στο σαλόνι και το λευκό χρώμα που κυριαρχεί στους χώρους, δημιουργούν ένα όμορφο και ζεστό αποτέλεσμα.

Όπως φαίνεται, η Δ. Ματσούκα έχει αδυναμία στα λουλούδια και στο σπίτι της τα φυτά εσωτερικού χώρου έχουν την τιμητική τους, δίνοντας μια ρομαντική και όμορφη ατμόσφαιρα.

Η αγαπημένη γωνιά της Δήμητρας Ματσούκα

Σε λευκούς και μπεζ αποχρώσεις, που δημιουργούν απόλυτη ηρεμία, το σαλόνι της ηθοποιού διαθέτει μια καταπληκτική θέα, ενώ η όμορφη και μοντέρνα βιβλιοθήκη, σε λευκό χρώμα και η δερμάτινη λευκή πολυθρόνα, για να μπορεί να διαβάζει με άνεση το βιβλίο της, φαίνεται πως είναι η αγαπημένη της γωνιά.

Related posts

Συλλεκτική φωτό, κυκλοφόρησε 30 χρόνια μετά: Η 10χρονη Σοφία στην αγκαλιά της 34χρονης μαμάς της Άννας Βίσση

Απλά ντυμένοι και πιασμένοι χεράκι χεράκι: Πάσχα στη Μύκονο για Βανδή – Μπισμπίκη αλλά όλοι πρόσεξαν κάτι άλλο

“Χάλασε ένα βήμα πριν το γάμο”: Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον μεγάλο της έρωτα