Το μυστικό για απώλεια βάρους: Αυτό κάνει η Νατάσα Θεοδωρίδου και έχει σώμα 30άρας στα 52 της

Μια από τις πιο γνωστές, επιτυχημένες και ταλαντούχες καλλιτέχνιδες, είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου, που με τα τραγούδια και την φωνή της έχει καταφέρει να αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό.

Διατηρεί ένα καλλίγραμμο σώμα και όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, δε γυμνάζεται, όμως τρέφεται σωστά και όταν θέλει να χάσει κιλά κάνει βελονισμό.

Σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η τραγουδίστρια έχει αναφέρει πως ο βελονισμός τη βοηθά τόσο σωματικά όσο και πνευματικά.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Τα μυστικά της για σωστή διατροφή

Ουσιαστικά, της τοποθετούνται τρεις ειδικές μικρές βελόνες στο κάθε αφτί, σε σημεία που βοηθούν στον περιορισμό της πείνας, ενώ παράλληλα για να ενισχύσει την προσπάθειά της, διαλέγει μια διατροφή χαμηλών θερμίδων.

Ένα από τα διατροφικά μυστικά της Νατάσας Θεοδωρίδου είναι πως προσέχει τις μερίδες που καταναλώνει και προσπαθεί να κάνει μικρά και πολλά γεύματα. Σε αυτό που δε μπορεί να αντισταθεί και συχνά υποκύπτει είναι τα γλυκά.

«Τη συγκεκριμένη μέθοδο την ακολούθησα επί τρεις μήνες περίπου και με βοήθησε πάρα πολύ με το βάρος μου, ενώ μου χάρισε και ευεξία. Όσον αφορά στη διατροφή μου, απλά προσέχω τις μερίδες μου, ενώ οι μόνες παρασπονδίες που κάνω είναι όταν απολαμβάνω γλυκά. Δεν μπορώ να τους αντισταθώ. Γυμναστική δεν κάνω. Δεν έχω κάνει ποτέ. Είναι ωραίο πράγμα αλλά εγώ δεν πρόκειται να κάνω ποτέ», έχει πει η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Related posts

«Ο αληθινός Survivor»: Η συγκινητική συνάντηση του Τζέιμς Καφετζή με τον πατέρα του μετά τις δύσκολες στιγμές

Η μοναδική κληρονόμος της Λιλίκας Παντζοπούλου: Που έγραψε την τεράστια περιουσία της η μητέρα του Ματέο

Πράσινα μάτια, τέλειο σώμα: Η κούκλα αδερφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είναι η πιο όμορφη της οικογένειας