Το «Fame Story» επιστρέφει μετά από χρόνια: Τα ονόματα έκπληξη για την επιτροπή και την ακαδημία

Ένα από τα τα ριάλιτι που συζητιέται έντονα εδώ και καιρό είναι και η επιστροφή του «Fame Story» με παραγωγό φυσικά τον Νίκο Κοκλώνη.

Ο ρόλος του Κοκλώνη

Όπως είναι λογικό οι συζητήσεις και τα πηγαδάκια για τα ονόματα της κριτικής επιτροπής και της ακαδημίας δίνουν και παίρνουν. Ένα είναι το σίγουρο πως ο Νίκος Κοκλώνης έχει ξεκινήσει ήδη τις πρώτες συζητήσεις εάν όχι και τις πρώτες συμφωνίες του και γνωρίζουμε πως δεν θα αφήσει τίποτα στην τύχη και τα ονόματα θα είναι ηχηρά και από το επάνω ράφι που λεμε.

«Θα είμαι, αλλά δεν ξέρω τι ρόλο θα έχω. Ποτέ δεν με ένοιαξε τι ρόλο θα παίξω, είμαι ντόμπρα», δήλωσε πρόσφατα η Εύη Δρούτσα που συμμετείχε στο «Just the 2 of us». Ένα ακόμη πρόσωπο, που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον παραγωγό και βρίσκεται στην εκπομπή «Super Κατερίνα» επίσης παραγωγής Κοκλώνη, είναι ο Αντρέας Μικρούτσικος.

Η συμμετοχή του Ανδρέα Μικρούτσικου θεωρείται δεδομένη καθώς είναι ένα πρόσωπο άρρηκτα συνδεδεμένο με την ακαδημία τραγουδιού και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το τι ακριβώς θα κάνει. «Μπορεί του χρόνου να είμαι και στην Κατερίνα Καινούργιου και στο Fame Story, μπορεί και όχι. Ότι είναι να έρθει, θε να ‘ρθει και να με προσπεράσει ή να το προσπεράσω. Δεν έχω να πω κάτι πάνω σε αυτά. Θα συζητήσω με τους όρους, που δεν είναι ποτέ οικονομικοί αλλά πάντα είναι δημιουργικοί», είπε ο ίδιος στον αέρα της εκπομπής του ALPHA.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Ελένη Τσολάκη

Ενώ έντονη φημολογία υπάρχει και για την συνεργασία που περιμένει ο κόσμος εδώ και χρόνια. Και δεν είναι άλλη από το να δούμε επιτέλους Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή μέσα από το «Fame Story» Οι δύο σταρ έχουν “κλείσει” τις φήμες περί κόντρας τους και περιμένουμε να πούνε το πολυπόθητο «ναι» ώστε να δούμε την μεγαλύτερη συνεργασία των τελευταίων ετών να γίνεται πράξη και να πάρουν τις θέσεις τους δίπλα δίπλα στην κριτική επιτροπή.

Όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Μελάς στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι», Γιώργος Θεοφάνους και Φοίβος είναι επίσης κοντά στη συμφωνία, ενώ θέλουν τη διεύθυνση της σχολής του «Fame Story» να αναλάβει η σπουδαία Βίκυ Λέανδρος.

Εάν επαληθευθούν τα συγκεκριμένα ονόματα, θα πρόκειται σίγουρα για μια πολύ καλή και ποιοτική δουλειά όσον αφορά το κομμάτι της μουσικής, και σίγουρα δυνατά χαρτιά στο κομμάτι της παρουσίασης. Συνταγή που δείχνει “άχαστη”

Related posts

Χαμογελάνε από ψηλά οι γονείς του: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Δείτε την αγγελία γάμου

Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει τις ρυτίδες στο πρόσωπό της

«Θα ερχόμουν Σεϋχέλλες αλλά δεν έχουν κοκορέτσι….»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννα Τούνη – Επικές απαντήσεις