Δύσκολες ώρες για τον άσο του Παναθηναϊκού Αϊτόρ: Έχασε το παιδί του- Μηνύματα στήριξης από Τζαβέλλα και Αραούχο

Δύσκολες ώρες για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Αϊτόρ και όλο το παγκόσμιο ποδόσφαιρο στέκεται στο πλευρό του για την απώλεια.

Τι συνέβη

Την συγκλονιστική αυτή είδηση μας την μετέφερε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram, Ο Ισπανός εξτρέμ του Παναθηναϊκού και η σύντροφός του περίμεναν με αγωνία τον ερχομό του παιδιού τους. Εκείνη είναι καλά στην υγεία της, όμως αμφότεροι βιώνουν μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή και ο Αϊτόρ ζήτησε παράλληλα από τον κόσμο σεβασμό σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής τους. Ενώ ενδεικτικό είναι και ότι τα σχόλια στην ανάρτησή του είναι απενεργοποιημένα.

Να θυμίσουμε πως ήταν μια δύσκολη ποδοσφαιρική σεζόν για τον Αϊτόρ καθώς λίγους μήνες πριν είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, ο οποίος τον οδήγησε στο χειρουργείο και έχασε την υπόλοιπη ποδοσφαιρική χρονιά.

Η ανάρτηση του Αϊτόρ

«Καλησπέρα σε όλους. Με μεγάλη θλίψη, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι χάσαμε το παιδί που περιμέναμε. Είμαστε διαλυμένοι και από τώρα και για πάντα ότι η Zoe, όπου και να είναι, πάντα θα μας προσέχει. Η μαμά είναι καλά και το μόνο που ζητάμε είναι σεβασμό σε αυτή δύσκολη στιγμή».

Μετά από λίγες ώρες ήρθαν και τα μηνύματα στήριξης από “αντιπάλους” του μόνο στο χορτάρι, αλλά δίπλα του σεε αυτή τη δύσκολη στιγμή Τζαβέλα και Αραούχο που αγωνίζονται με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Και εμείς από την πλευρά μας είμαστε δίπλα στον Αϊτόρ και στη σύντροφό του και ελπίζουμε να ξεπεράσουν αυτή τη δύσκολη στιγμή στη ζωή τους.

Η αναρτηση Τζαβέλα

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα