To αγοράκι της φωτογραφίας είναι πια διάσημος Έλληνας παρουσιαστής. Τον αναγνωρίζεις;

Αναζητώντας μέσα σε παλιές κούτες και κουτιά, ανάμεσα σε παιδικά ρούχα και αναμνήσεις σε κάποια αποθήκη ή στο πατάρι στο σπίτι των γονιών μας, σίγουρα πολλοί από εμάς θα βρούμε τα παλιά άλμπουμ με τις παιδικές φωτογραφίες μας.

Τότε που όντως οι φωτογραφίες εκτυπώνονταν και δεν έμεναν σε έναν φάκελο ενός κινητού. Τότε που κοιτάζαμε συχνά πυκνά αυτά τα άλμπουμ και κρατούσαμε τις φωτογραφίες και συχνά τις κόβαμε για να χωρέσουν σε κορνίζες ώστε να μπορούμε να τις βλέπουμε ακόμα πιο συχνά.

Και οι ίδιες οι φωτογραφίες; Συνήθως σαν περασμένες με ένα φίλτρο, από αυτά που προσπαθούμε να αντιγράψουμε για να κάνουμε τις τωρινές φωτογραφίες μας να αναδίδουν νοσταλγία.

Και συνήθως πιο φυσικές από ό,τι έχουμε συνηθίσει πλέον, γιατί δεν μας ένοιαζε η τελειότητα, αλλά το συναίσθημα και η αποτύπωση της στιγμής.

Αρκετά χρόνια πριν σε κάποιο καρναβάλι ένα μικρό αγοράκι ντύθηκε κάτι ανάμεσα σε κουνελάκι και Minnie Mouse και κοίταξε ανόρεκτα τον φωτογραφικό φακό.

Η φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram, μαζεύοντας πάρα πολύ likes, είναι του Νίκου Μουτσινά.

Στη λεζάντα έγραψε «Κάποια άλμπουμ ανοίχτηκαν,κάποιες αναμνήσεις, κάποια θλίψη για αυτούς που έφυγαν, αλλά το καρναβάλι καρναβάλι..Ιτς μαι μπερθντει μπιτιζζζζ».

Related posts

Καμία σχέση με την τωρινή της εικόνα: Πώς είναι σήμερα η «Αγγέλα» από το Παρά Πέντε;

Βρίσκεται στο χωριό του: Έτσι είναι στα 74 ο Πάνος Μιχαλόπουλος, άκρως γυμνασμένος με άσπρα μαλλιά

«Ήταν πολύ δύσκολο, αυτό που έπαθα»: Κατέρρευσε η Καίτη Γαρμπή στη σκηνή του J2US – Τι συνέβη;