Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό: Η εκπληκτική ομοιότητα της Μαρί Σαντάλ με την κόρη της & η αδημοσίευτη φωτογραφία που το αποδεικνύει

Η Μαρία – Ολυμπία Γλύξμπουργκ όντας ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με πρωταγωνίστρια τόσο την ίδια, όσο και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η εκπληκτική ομοιότητα

Δεν είναι λίγες οι φορές, μάλιστα, που η μοναχοκόρη του Παύλου Γλύξμπουργκ μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αυθόρμητα στιγμιότυπα όπου ποζάρει μαζί με την μητέρα της Μαρί Σαντάλ, ενθουσιάζοντας το κοινό με την εκπληκτική ομοιότητά τους. Οι δύο γυναίκες φέρουν σχεδόν ολόιδια χαρακτηριστικά, παρά την ηλικιακή διαφορά τους, με πολλούς να επισημαίνουν ότι μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερού.

Αυτή την φορά, η 26χρονη εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου σκαλίζοντας το οικογενειακό της αρχείο έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα εντυπωσιακό ασπρόμαυρο κλικ από το παρελθόν με πρωταγωνίστρια την μητέρα της. Συγκεκριμένα, λίγες ημέρες νωρίτερα η Ολυμπία μοιράστηκε με τους χιλιάδες followers της στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία η Μαρί Σαντάλ καθώς διανύει την ηλικία που βρίσκεται τώρα η κόρη της, ποζάρει δίπλα στον τετράποδο φίλο της, με pyjama look και wet hairstyle. H 54χρονη μητέρα πέντε παιδιών σχολίασε την δημοσίευση της κόρη της, αναπολώντας την αγαπημένη της φίλη, Chaya.

Το throwback κλικ αρχικά μπέρδεψε το κοινό, αφού οι περισσότεροι πίστεψαν πως στην φωτογραφία απεικονίζεται η Μαρία – Ολυμπία. Με μια πιο προσεκτική ματιά, ωστόσο, διαπιστώνεται πως πρόκειται για πορτρέτο της Μαρί Σαντάλ.

Δείτε την ανάρτηση

Related posts

“Για τον μπαμπά μου εκεί ψηλά”: Η Μαρίνα Σάττι έδωσε το Ζάρι για τον τελικό της Eurovision 2024

“Μια φορά Έλενα, για πάντα Number One”: Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στη σκηνή της Eurovision & γκρέμισε το Μάλμε

“Σκουπίστε το ΟΑΚΑ, έρχεται!”: “Έριξε” το twitter η Μαρίνα Σάττι με το Ζάρι στον Ημιτελικό της Eurovision