Την στηρίζει και η Πλατανιώτη: Το σχόλιο στην φωτό της Κατερίνας Καινούργιου που δείχνει την αρχή μιας φιλίας

Η Καινούργιου μέσα στο Σαββατοκύριακο έκανε δύο ποστ: Στο ένα πόζαρε με αθλητικό σετ και στο άλλο δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για τον Πέτρο Συρίγο.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η Κατερίνα Καινούργιου άφησε πίσω τις δέκα ταραγμένες ημέρες που προηγήθηκαν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και δεν έκρυψε το χαμόγελό της.

Η Κατερίνα γιόρτασε τον σεφ της εκπομπής της με ένα ξεχωριστό ποστ:

Δεν συνηθίζει να κάνει τέτοια ποστ για συνεργάτες της η Κατερίνα Καινούργιου αλλά αυτή η αφιέρωσή της στον Πέτρο Συρίγο που είχε γενέθλια, ήταν από καρδιάς.

«Happy birthday @petros.syrigos. Χρόνια πολλά σε έναν απ τους καλύτερους συνεργάτες της ζωής μου.

Σε έναν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ σεφ, ΑΨΟΓΟ επαγγελματία μα πάνω απο όλα ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ παιδί με υπέροχη ψυχή… ίσως ο πιο διακριτικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει αυτα τα χρονια στην τηλεόραση. Να σε χαιρόμαστε και μεις @superkaterinatv αλλά και η υπέροχη οικογένειά σου», έγραψε η παρουσιάστρια χαρακτηριστικά.

Ο σεφ αντέδρασε με ένα σχόλιο

«Ποσό με συγκίνησες…. Σε ευχαριστώ παρά πολύ για όλα! Θα είμαι συνέχεια δίπλα σου…στα πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά!!!!!
Η Κατερίνα Καινούργιου είχε συνεργαστεί με την Κατερίνα Λένη και τον Γαβριήλ Νικολαΐδη στη στήλη της μαγειρικής τις προηγούμενες σεζόν στον Alpha.

«The Body», η Κατερίνα Καινούργιου

Εν τω μεταξύ, η Καινούργιου πόζαρε με αθλητικό σύνολο που μας έδειξε το σούπερ fit σώμα της, εν αναμονή του φετινού καλοκαιριού.


Ένα από τα σχόλια στο προφίλ της Καινούργιου ήταν από την Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Μετά την επιστροφή της από την Ντόχα και την διπλή της επιτυχία, η Ευαγγελία Πλατανιώτη μίλησε στην Κατερίνα και στην εκπομπή Super Κατερίνα και η χημεία μεταξύ τους ίσως φανέρωσε το ξεκίνημα μιας νέας φιλίας.

Related posts

Μετά από δύο παιδιά! Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, όλοι τους εύχονται με το καλό

“Κάθε μέρα γιορτή” Η φωτό της Ελένης Μενεγάκη με τα δύο αγαπημένα πρόσωπα επί γης

“Μόνο αυτό με εκνευρίζει” Το ξεστόμισε ο Χασαπόπουλος για την συνεργασία με τη δυναμική Ανθή Βούλγαρη