Περήφανη Ελλάδα για τη Μαρίνα Σάττι: Πήρε τη μεγάλη απόφαση για το τραγούδι που θα μας “πάει” Eurovision

Την ανατροπή ετοιμάζεται να κάνει η Μαρίνα Σάττι στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας στις 7 (Α’ Ημικτελικός), 9 (Β’ Ημιτελικός) και 11 Μαΐου (Τελικός), επιλέγοντας τραγούδι με ελληνικό στίχο.

Όπως έχει ήδη διαρρεύσει στα forums των eurofans, ο τίτλος του τραγουδιού της Σάττι θα είναι «Ζάρι», με το κομμάτι να φέρει έντονα έθνικ, urban και πολυπολιτισμικά στοιχεία, καθώς η ίδια η καλλιτέχνις έχει σχολιάσει πως με την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision επιθυμεί να παρουσιάσει στην Ευρώπη «τη μουσική, την κουλτούρα, την ενέργεια και τους χορούς της Ελλάδας».

Η ίδια είχε αρνηθεί να εκπροσωπήσει την Ελλάδα τουλάχιστον 3 φορές στο παρελθόν, ωστόσο φέτος είπε το “ναι”, θέλοντας να δοκιμάσει την τύχη της σε κάτι πολύ μεγαλύτερο, το οποίο -όπως έχει παραδεχθεί- μέχρι πρότινος την τρόμαζε.

Σημειώνεται ότι το «Ζάρι» φέρει την υπογραφή 8 (!) συνθετών:

Palmer Jordan Richard

Stolar Jay Lewitt

Μαρίνα Σάττι

OGE

Beshkov Konstantin Plamenov

Nick Kodonas

Gino the Ghost

Vlospa

Solmeister

Θα συνοδεύεται από ζουρνά!

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη μουσική του «Ζαριού» θα παίζει ο ζουρνάς, ενώ μεγάλη έκπληξη θα αποτελέσει η χορογραφία της Σάττι, η οποία θα έχει και αυτή έντονο το ελληνικό στοιχείο.

Το τραγούδι και το βίντεο κλιπ της Μαρίνας Σάττι θα παρουσιαστούν επίσημα στο ελληνικό κοινό μέσα από ειδική εκπομπή της ΕΡΤ στις 7 Μαρτίου, στις 21:00, με την ίδια να εμφανίζεται και να διεκδικεί μια θέση στον τελικό στον Β’ Ημιτελικό, το βράδυ της 9ης Μαΐου.

Τα γυρίσματα του κλιπ έγιναν υπό τις οδηγίες του Αυστραλού σκηνοθέτη Zac Wiesel με φόντο την Ακρόπολη, την Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Ακόμα, περιλαμβάνονται πλάνα από την Ομόνοια, τον Λυκαβηττό, τη Ραφήνα και το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ακούστε το ρεφρέν

Related posts

“Ξεκινάμε αύριο!” Το ενθαρρυντικό σημάδι για την πορεία της Κέιτ Μίντλετον

Πετρόχτιστη πισίνα με θέα τη θάλασσα: Η Βασιλική Τρουφάκου ποζάρει με την κοιλιά στο στόμα και μπικίνι

Αν πήγαινε GNTM με αυτό θα την έδιωχναν: Την Ειρήνη Καζαριάν σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε η Καγιά