«Την ήθελα μόνο δικιά μου, για αυτόν την σκότωσα», είπε ο 39χρονος δράστης της Κυριακής

Αμετανόητος φέρεται να είναι ο δράστης της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους που επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα, χωρίς ωστόσο να πείσει τους γιατρούς.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή Live News ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γαννακός ο 39χρονος είπε στους γιατρούς πως «ήθελε μόνο δική του» την 28χρονη που δολοφόνησε στους Αγίους Αναργύρους.\

Την ήθελα μόνο δικιά μου

Ο δράστης μετά το φονικό αυτοτραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όμως το τραύμα ήταν επιπόλαιο.

Εκεί επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα και μεταφέρθηκε στο ψυχιατρικό κέντρο στο Δαφνί καθώς εκεί είχε ιστορικό από ναρκωτικές ουσίες.

Οι γιατροί όμως διαπίστωσαν πως δεν έχει κανένα πρόβλημα και πήρε εξιτήριο και μεταφέρθηκε στα κρατητήρια όπου θα απολογηθεί αύριο Πέμπτη (04/04/2024).

«Διέγνωσαν από την αρχή ότι δεν έχει πρόβλημα ψυχιατρικό… Θέλει να του αναγνωριστεί το ακαταλόγιστο για να εγκλειστεί σε ψυχιατρικό νοσοκομείο και όχι στη φυλακή! Είναι εγκληματικό να συμβεί… Χρησιμοποιούν πολλοί φυλακισμένοι αυτή την οδό. Έλεος, έως εδώ», τόνισε ο κ. Γιαννακός στην εκπομπή Live News.

Related posts

Αντί να κοιτούν τους σταρ του Χόλιγουντ, κοιτούσαν εκείνη: Η Βίκυ Καγιά στις Κάννες, έκλεψε τη δόξα από όλους

Έκλεψε τη δόξα των Χολυγουντιανών σταρ: Η Τόνια Σωτηροπούλου στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν

Έκλεψε τη δόξα από τους σταρ του Χόλιγουντ: Η Δούκισσα Νομικού στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν