Άνθρωπος της διπλανής πόρτας η Εριέττα Κούρκουλου: Στο Μετρό με ιβουάρ κοστούμι και ασορτί πρωινές γόβες

Στην απολογιστική συνέντευξη της συνεργασίας ανάμεσα στην ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε. και τη μη κερδοσκοπική οργάνωση “Α Promise to Animals” βρέθηκε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην ειδική αίθουσα εκδηλώσεων του σταθμού Μετρό Συντάγματος.

Από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάρτιο του 2024, σε έξι διαφορετικούς σταθμούς Μετρό, φιλοξενήθηκε η έκθεση φωτογραφίας HIDDEN” βασισμένη στο βιβλίο της βραβευμένης φωτορεπόρτερ Jo-Anne Mc Arthur και των συνεργατών της. Η έκθεση παρουσίαζε σκηνές της καθημερινότητας των ζώων που ταλαιπωρούνται, υποφέρουν και τελικά σκοτώνονται με βάναυσες μεθόδους από τον άνθρωπο, είτε λόγω διαδικασιών βιομηχανικής εκτροφής, κουλτούρας, ηθών και εθίμων, είτε στον βωμό της επιστήμης ή της διασκέδασης.

Η Εριέττα Κούρκουλου στο Μετρό Συντάγματος

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε. κ. Χάρης Δαμάσκος, η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και εμπειρίας Επιβατών κα Κατερίνα Μπούκη, η Ιδρύτρια και Πρόεδρος της A Promise to Animals, Εριέττα Κούρκουλου Λάτση και η Γενική Διευθύντρια της οργάνωσης κα Όλγα Κήκου.

“Ο Paul McCartney είχε πει, ότι αν τα σφαγεία είχαν γυάλινους τοίχους θα ήμασταν όλοι χορτοφάγοι. Γυάλινοι τοίχοι δεν υπάρχουν ακόμα, όμως υπάρχουμε εμείς. Κι από τη στιγμή που υπάρχουμε είναι χρέος μας να λειτουργήσουμε εμείς ως γυάλινοι τοίχοι για τα ζώα που είναι κρυμμένα, και υποσχόμαστε ότι αυτό θα κάνουμε σε κάθε ευκαιρία”, είπε η Ιδρύτρια και πρόεδρος της ΜΚΟ “A Promise to Animals” Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση.

Για τη συγκεκριμένη εμφάνισή της φόρεσε ένα ιβουάρ κοστούμι με cropped παντελόνι σε loose γραμμή που είναι ιδανικό για την εποχή που διανύουμε.

Related posts

“Είναι ανιματέρ σε παιδικά πάρτι” Απλός άνθρωπος ο Σοιλέδης, δεν τον νοιάζουν τα φώτα και η χλιδή

“Μπαμπά να το πω;” Ο γιος του Μακαλιά αποκάλυψε τι όνομα θα πάρει η μικρή αδερφούλα του

“Τα κατάφερες γίγαντα” : Νικητής ο Δημήτρης Σταρόβας